Ma nagyon megy minden neked - Egymondatos horoszkóp: Április 1.

2019.április.1.

Délutánig a Hold a Vízöntőben: ésszerű vagy, ösztönösen tudod, hogyan adj és fogadj el, ami szükséges a sikeres kapcsolatokhoz. De ne válassz unalmas munkát! Mindenkivel kijössz, szívesen dolgozol csapatban, de az esti órákban, amikor a Hold már a Halak jegyében jár, ahol a Marssal barátságtalan, az Uránusszal viszont harmonikus fényszöget zár be, ne legyél se áldozat, se mártír. Ha a szükség azt hozza, olyan ügyesen húzod ki magad a bajból, hogy az igazi bűnös valamilyen rejtélyes módon hamar lelepleződik.

Kos (03. 2l-04. 20.) A barátnőid egy kicsit extravagánsak, de azért megbízhatsz bennük, az esti órákban viszont egy családi konfliktus miatt hosszabb beszélgetésre kell berendezkedned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy érzed, egyesek gátlástalanul kihasználnak és megrövidítenek, az esti órákban ne csapódj olyan emberekhez, akiknek sikerült életüket káosszá változtatniuk.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha tanulnod kell, egyél áfonyát (élénkíti az agy vérellátását), az esti órákban azonban az agresszió és az önbizalomhiány heves hullámzással váltogatja egymást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma egy egzotikus vakációról ábrándozol, szeretnél kitörni a megszokott életedből, hogy valami izgalmas élményben legyen részed, mielőtt túl öreg leszel mindenhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne akard papuccsá változtatni a párodat, de ha nem kellene a céged bonyolult üzleti ügyeivel foglalkoznod, legszívesebben a társasági programoknak hódolnál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy a munkahelyeden korlátozzák az önállóságodat; félő, hogy este nyugtalankodsz, attól tartasz, hogy új partnereddel vagy állásoddal melléfogtál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Napközben próbálj ki egy új hobbit és ismerkedj, de este vegyél vissza a lendületből, nehogy belegázolj a partnered vagy egyik rokonod lelkivilágába.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha napközben a négy fal közé vagy zárva, este hívd el a pasidat egy késő esti mozizásra, és bátran ess neki a hátsó sorban, de pénzügyekben ne vállalj kockázatot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Napközben még elintézhetsz egyet s mást, de este ne akarj kettesben otthon maradni a pasiddal, amíg újra vissza nem nyerted felbillent lelki egyensúlyodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél őszinte a párodhoz, ne kerülgess szándékosan bizonyos témákat: javíthatsz kettőtök viszonyán, ha érzéseidet és igényeidet is világosan a tudomására hozod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha lapos a pénztárcád, vonakodva bár, de elvállalsz egy különmunkát, ami pedig a kiadásaidat illeti, ma addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy van művészi tehetséged, de elismert művész csak akkor válhat belőled, ha ápolod kifejezőkészségedet és kreativitásodat, hogy életet lehelj ezekbe.

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói