Ma ne a múlton rágódj - Egymondatos horoszkóp - szeptember 13. vasárnap

2020.szeptember.13.

Mivel a Rák-Hold a reggeli órákban szembenállásba kerül a Plútóval és a Szaturnusszal, ebédidőben pedig a Marstól kap támadást, némi önuralommal talán mégis kibírod, hogy ezen a vasárnapon ne duzzogj, ne lépj vissza a múltba, ne veszekedj, inkább odaadó gondoskodással próbáld meg kivédeni a konfliktusokat.

A zsíros ételek viszont gyomorégést és felfúvódást okozhatnak. A múlt eseményeiből való okulás és a megszabadulás a bűntudattól azt jelzi, hogy érettebb személlyé válsz, olyanná, aki nem másokat okol frusztrációiért. Este, amikor a Hold belép az Oroszlánba, visszatér aktivitásod: otthonodat benépesítheted rajongóiddal, de mivel fokozottan igényled a figyelmet, a pompát, a hódolatot és a reflektorfényt, csak a First Lady szerepében érzed magad.

Kos (03. 21-04. 20.) Főnököd elvárja, hogy biztos családi háttérrel rendelkezz, de igyekezz leplezni heves vérmérsékletedet - este viszont már féltheted az erényeidet egy Oroszlántól.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod szentül megígérte, hogy fölhív a szabadságáról, de nem teszi, mert túl sokat nyüzsgött mindenfelé, vagy egyszerűen elfelejtette – nem nagy ügy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti ügyekben ne vállalj felesleges kockázatot, de ha este véletlenül belefutsz egy olyan pasiba, aki eddig elérhetetlen volt számodra, ugorj fejest a kalandba!

Rák (06. 22-07. 22.) Egy sértés, munkahelyi vagy házassági konfliktus ismét a felszínre kerül, de nem kell azonnal törlesztened – inkább jutalmazd meg magad egy szép ruhával.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kár lenne átduzzognod a napot egy kis családi vagy munkahelyi csetepaté miatt, este viszont rúgj ki a hámból, csak a pénztárcád állapotára légy tekintettel.

Mi jöhet még idén? A csillagok szerint olyan dolgok, amikre egyáltalán nem számítottál...

Mi jöhet még idén? A csillagok szerint olyan dolgok, amikre egyáltalán nem számítottál...

Szűz (08. 24-09. 23.) Minden barátnődnek megvan a maga szerepe az életedben: az egyikükkel lelkizhetsz, egy másikkal partizhatsz, a harmadikkal pedig kibeszélheted a pasikat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családban, a munkádban vagy a kapcsolatodban adódhatnak elviselhetetlen helyzetek, de miért is ne hívnád meg estére egyik vagyonos megbízódat?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bár jól elboldogulsz az autóddal, azért tarthatsz tőle, hogy az autópályán történik valami, amiért egy parányi késedelmet szenvedhet késő esti találkád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ügyesen kamatoztathatod kreativitásodat, de lehetőleg azzal keresd a kenyeredet. amihez tehetséget érzel, és ha külföldön akarsz dolgozni, végre bizakodhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha életed párja duzzog, mert többet foglalkozol a karrierépítéssel, mint vele, teljesen igaza van, de még semmi sem késő, kora délután bepótolhatod mulasztásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munka helyett a magánéletedet ecseteled az irodában, sejtheted, hogy nem onnan fogsz nyugdíjba menni, este viszont többet is kihozhatsz magadból

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid folyton leéget a barátaid előtt, ne bosszankodj, hiszen akik kedvelnek, valószínűleg nem veszik komolyan, ezért igazán adhatnál neki még egy esélyt.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!