Ma olyan telefonhívást kaphatsz, ami a jövődre nézve fontos lehet - Egymondatos horoszkóp: Január 20.

2020.január.20.

A Nyilas jegyében lévő Hold délelőtt a Merkúrral barátságos fényszöget zár be: telefonon vagy személyesen olyan információhoz juthatsz, amely az előmeneteled, jövőd szempontjából fontos, hízelgő véleménynek is örülhetsz. Ám amikor a Halakban lévő Vénusz hatására a partnered vagy anyagiak iránti vágyakozásodat a józan ész fölé rendeled, kiábrándulás és csalódás vár rád. Az esti órákban a Hold és a Mars együttállása izgalmas, kalandokban bővelkedő utazást vagy találkozást ígér némelyek számára. Ha a családdal kapcsolatos teendők megakadályoznak abban, hogy kimozdulj a négy fal közül, úgy érezheted magad, mint egy egzotikus virág, ami nem kap elegendő fényt. Nem árt tudni, hogy a szexuális frusztrációk a csípőn és a combokon fokozzák a zsírlerakódás veszélyét.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy váratlan üzleti utazásod vagy kiruccanásod mögött valamilyen pasiügy rejlik, viszont külföldön járva ügyelj a közlekedési szabályok betartására.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy üzlet nem nyereséges, akkor abba kell hagynod, de a nyafogás sem áll jól neked, s ha elhanyagolod a párodat, ne csodálkozz, ha új kapcsolat felé kacsintgat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha belemész, hogy a párod vagy barátod játékszabályai szerint küzdjetek meg egymással, csak veszíthetsz, tervezheted viszont külföldi vakációtokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma fel kell készülnöd egy irodai összecsapásra, és ha anyagi gondjaid is vannak, vagy kölcsönt vettél fel rokonaidtól, ma nyaggatni fognak a hitel miatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatodban működik az erotikus vonzerő, de egy váratlanul közbejött üzleti tárgyaláson csak kemény viták árán sikerül keresztülvinned elképzeléseidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Dicséretet, jutalmat kapsz, titokban úgy érzed, meg is érdemelted, talán egy régi családi viszály végére is pontot tehetsz, de lehetőleg ne keress a kákán is csomót.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ügyesen csinálod, ma felkeltheted ügyfeleid érdeklődését, sikerülhet rákényszerítened az akaratodat a párodra - ehhez csak lépéselőnybe kell kerülnöd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha költekező típus vagy, akkor szükséged lehet közvetlenül pénzzé nem tehető befektetésekre, nehogy elköltsd bevételeidet vagy megtakarított pénzedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma mindenkit bárdolatlan alaknak tartasz, aki dacol az akaratoddal, a telefonod megszakítás nélkül csörög, de még pasifronton is nagy forgalmat bonyolítasz le.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap nem a megfelelő időpont a házassági és családi problémák tisztázására, horoszkópod arra figyelmeztet, hogy kedvesed az őszinteséggel is hadilábon áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Javítsd együttműködésedet munkatársaiddal, rád vár a feladat, hogy elsimíts egy igencsak elmérgesedett konfliktust, de tárgyalásod rendkívül sikeresen alakul.

Halak (02. 20-03. 20.) Amennyiben gondok vannak a munkahelyi légkörrel, használd a könyöködet, ám ha ragaszkodsz a hagyományos női szerephez, vége az előbbre jutásodnak.

Ez is érdekelhet

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján