Ma sajnos akadályok nehezítik a napod - Egymondatos horoszkóp - március 10. szombat

2018.március.10.

Ezen a hét végén a Merkúr és a Szaturnusz négyszöge nehézségeket jelez a kommunikáció terén, ráadásul akadályok, korlátozások, közlekedési dugók, kellemetlen hírek és sértő bírálatok is fokozhatják a deprimált hangulatba esés veszélyét. Szerződés- vagy üzletkötés meghiúsulhat, és van, amire várnod kell, esetleg egy megszegett ígérettel emelsz komoly gátat karriered vagy kapcsolataid útjába. Szerencsére a Mars-Uránusz trigon lehetővé teszi, hogy kilépj egy olyan helyzetből vagy kapcsolatból, amely beszűkíti mozgásteredet és megnyirbálja cselekvési szabadságodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Szerződéskötést, tárgyalást érdemes lenne elhalasztani; egy elutasítás még nem jelenti azt, hogy több esélyed nincs, hiszen külföldön folytathatod tanulmányaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha külföldi utazásod, vagy szerződéskötésed meghiúsul, ne titkold el a gondjaidat, inkább fogadd el a tényt, hogy időnként neked is lehetnek lehangolt periódusaid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel szeretővel, üzlettárssal félrevezethetitek egymást, anyagi ügyekben maradj korrekt, s ne adj tanácsot olyan témákban, amelyekben nem vagy járatos!

Rák (06. 22-07. 22.) Mind a munkádban, mind a párkapcsolatodban ballépést ballépésre halmozol, de partnered kommunikációs stílusában és viselkedésében is akad sok kivetnivaló.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerződéskötés vagy munkavállalás meghiúsulhat, a tanuláshoz sem fűlik a fogad, makacs vagy, mint egy öszvér, de felkeresheted külföldön élő kedvesedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Magánéletedben az "adás" és a "kapás" nincs egyensúlyban: ne kívánj olyan pasit, aki csak kalandnak tekint, s mint aki jól végezte dolgát, eltűnik az ágyadból.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod elkezd beszélni, nincs esélyed vele szemben, mondhatsz, amit akarsz, csak neki lehet igaza, de még a család alaptalan követelései is felbosszantanak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most éppen búskomorságba eshetsz, mert a járgányod végleg beadta a kulcsot, elutasításban is részed lehet, de rokonaid magánügyeibe lehetőleg ne avatkozz bele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy kapcsolat megromlása miatt komoly anyagi veszteség érhet, váratlanul teherbe eshetsz, de nagyon nem vonzó az a gondolat, hogy föladd az önállóságodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Otthonodban vaskézzel irányítod a dolgokat, de semmi értelme feláldoznod magad a kötelesség oltárán, mert családod elvárásai szép lassan felőrölhetnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meg kell védened anyagi érdekeidet, de létrehozhatsz valami újat, készíthetsz weboldalt, az internetes kommunikáció révén pedig protektorokat szerezhetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Megszédülhetsz ugyan valakinek a gazdagságától, de mihelyt rájössz, hogy partnered vagy egyik barátod pökhendi önző pénzember, azonnal vedd fel a nyúlcipőt.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla