Ma sikeresen képviselheted az érdekeidet - Egymondatos horoszkóp - november 13. szerda

2019.november.13.

A harmonikus Nap-Plútó fényszög fokozza az önfegyelmet, az akaraterőt és az érvényesülési képességet. Hatalmi helyzetbe kerülhetsz, megvalósíthatod becsvágyó terveidet ráadásul ügyesen befolyásolhatsz másokat. Remek lehetőségek adódnak ebben az időszakban hatalmon lévő személyek révén, ezért nem árt befolyásos és pénzes körökben nyüzsögni. A hátráló Merkúr ugyan harmonikus fényszöget zár be a Szaturnusszal és a Neptunusszal, de a most aláírt szerződések csak annyit érnek, mint a papír, amire írták.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hagyd, hogy egy hitelszerződéssel csapdába csaljanak, de ha a hatalom megszerzése motivál, ügyesen befolyásolhatod azokat, akiktől a megélhetésed függ.

Bika (04. 21-05. 20.) Kövess el mindent, hogy a párodat vagy tárgyalópartneredet meggyőzd a megbízhatóságodról, házasságodat, magánéletedet viszont közös programok gazdagítják.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem kötsz írásbeli megállapodást munkaadóddal, nem fogja beváltani az ígéretét, de rokoni kapcsolatot felhasználva új munkahelyet szerezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha neked fontos a pénz, a hatalom és a vagyon levehet a lábadról, bele is mész a játékba, de gondolj arra, hogy mégis csak jobb feleségnek lenni, mint szeretőnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az egészséged miatt nyugtalankodsz, jó úton jársz a gyógyulás felé, de legyél megfontolt, egyik rokonod vagy szeretőd tartozását ne fizesd ki helyette.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem csak a pasik elcsábításához értesz, akkor a kedvesed sutba dobja az ostoba előítéleteit, és testre szabott állást ajánl, de ne legyél nős ember szeretője.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Remek ingatlan-, lakásvétel vagy felújítás lehetősége merül fel, de csak akkor vágj bele családi vállalkozásba, ha ez feltétlenül szükségesnek látszik.

Ép testben ép lélek: Ezekre a testrészünkre figyeljünk oda leginkább a csillagjegyünk szerint

Ép testben ép lélek: Ezekre a testrészünkre figyeljünk oda leginkább a csillagjegyünk szerint

Skorpió (10. 24-11. 22.) Gyorsabban lehetsz gazdag és sikeres, ha befolyásolni tudod a tömegeket, de ma ahhoz is jó érzéked van, hogy megszerezz bármilyen titkos információt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyekben ügyesen manipulálsz valakit, de munkahelyet nem könnyen találsz, és még a legegyszerűbb feladatokhoz is sikerül rosszul hozzáfognod.

Bak (12. 22-01. 20.) Kapcsolatrendszeredből hasznot húzhatsz, és ha tudatában vagy szexuális vonzerődnek, a szex hatalmát is kihasználhatod egy üzlet megszerzésénél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkahelyeden bevetheted az emberek befolyásolására alkalmazható technikák valamelyikét, de ne feledd: a főnököd számodra elérhetetlen.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod mellett olyan helyen jelenhetsz meg, ahol a felső tízezer összejön, de a családi ügyek aligha engedik, hogy csapot-papot itt hagyj és külföldre utazz.

Ez is érdekelhet

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít