Ma szakíts a megszokásokkal - Egymondatos horoszkóp - április 13. hétfő

2020.április.13.

Húsvét hétfőjén a Hold a becsvágyat gerjesztő Bak jegyében jár, ebédidőben harmonikus trigon fényszöget zár be az Uránusszal: a felelősségvállalás meghozhatja a szakmai vagy üzleti áttörést, ráadásul pesszimizmusodtól és érzelmi távolságtartásodtól is sikerül megszabadulnod. A mai nap kedvez a kitartást igénylő tevékenységeknek, de ne ódzkodj a változásoktól, kapcsolataidban legyél spontánabb, a munkában és az anyagiakban pedig érdemes kiszámítható kockázatokat vállalnod. A változatosabb szerelmi élethez is eljuthattok: vigyetek például egy üveg bort vagy egy finom vacsorát az ágyba, s ha eddig az ágyat használtátok, most ki lehet próbálni a fotelt vagy szőnyeget.

Kos (03. 21. -04. 20.) A munkahelyi szabályok, hagyományok és szokások túl merev betartása visszafoghatja lendületedet, ám a nap közepén ráhajthatsz a pénzvilág izgalmasabb területére.

Bika (04. 21-05. 20.) Jellemző rád, hogy általában makacsul ragaszkodsz meggyőződéseidhez, de ma az Uránusz merészebb kincskereső kalandokra csábíthat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senki nem kap nálad gyorsabban egy új elképzelésen, de amikor egy üzleti ötlet vagy adócsökkentő terv megvalósítására kerül sor, te érsz célba a legkésőbb.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod elkerüli az érzelmi közelséget, és inkább a szexet választja, legyél spontánabb, merj változtatni egy kicsit a megszokott és unalmas dolgokon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod a főnököd, félő, hogy az ünnepen is neki adsz elsőbbséget, pedig nem főbenjáró bűn, ha a mai napon átadsz neki néhány feladatot.

Ezek a csillagjegyek legmocskosabb fantáziái

Ezek a csillagjegyek legmocskosabb fantáziái

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel az unalom és a rutin megölheti a szerelmet, a mai napon az a helyes, ha néhány változtatással próbálkozol - merj változtatni megrögzött szokásaidon!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a láb gyantázására, de ha teljesen magadra maradtál a család megélhetésének gondjaival, gondold át, milyen megoldást találhatnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az jó dolog, ha a párod és rokonaid változnak, az volna az ijesztő, ha mindig ugyanazt gondolnák, tennék: engedd, hogy változzanak és szabadon döntsenek!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmit sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon valami hasznod: gyakorlatias és független vagy mind a munkádban, mint az üzleti életben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha fontos számodra a család anyagi javakkal való ellátása és a változatosabb szerelmi élet, akkor merj kockáztatni, és szentelj több időt a párodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen begurulhatsz, amikor egyik kollégáid vagy családod tagjai nem akarnak mást, csak téged megzabolázni, engedelmességre bírni.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a párkapcsolat legnagyobb veszélye az unalom, játszd néha nem azt a szerepet, amelyet a párod megszokott, hanem azt, amely elevenné teszi viszonyotokat!

Ez is érdekelhet

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla