Ma szívesen okozol örömet másoknak - Egymondatos horoszkóp - augusztus 27.

2019.augusztus.27.

Mivel a Hold saját uralmi pozíciójában, a Rák jegyében található, szokatlanul gondoskodó és házias lehetsz. Valószínű, hogy az otthonodban, családi környezetedben érzed igazán biztonságban magad. Szívesen kényezteted szeretteidet, és ha még szakácstudományodat is beveted csábítási fegyverként, te lehetsz az ideális nő partnered számára. De kíméld a gyomrodat, kerüld a nehéz ételeket! Ma elvégezhetsz minden tisztítási munkát, különösen a mosást. Kényeztesd magad aromaterápiás fürdővel, de a nap első felében, amikor a Hold szembenállásba kerül a Plútóval, ne hagyd, hogy fény derüljön gyenge pontjaidra, és ha valaki megpróbál elnyomni, abba se törődj bele.

Kos (03. 21-04. 20.) Gondoskodó hajlamaid kerülnek előtérbe családi életedben, de nem követsz el szentségtörést, ha megérteted a főnököddel, hogy nem rendelkezhet feletted.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha távol vagy az otthonodtól, erős honvágy gyötörhet, és ha bizalmatlanság gyötör, próbáld meg kideríteni, mi takargatni valója lehet a párodnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nehéz időkben, amikor anyagi biztonságod megrendülhet, többre mehetsz, ha megszabadulsz attól a hiedelemtől, hogy a pénz egyenlő a biztonsággal.

Rák (06. 22-07. 22.) Szélsőséges érzelem-megnyilvánulásodat a nap első felében kínosnak érezheted, azt viszont nem kell eltűrnöd, hogy bárki is felborítsa a megszokott életedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha manipulatív, hatalomvágyó rokonokkal vagy munkatársakkal van dolgod, ma úgy oszd be a teendőidet, hogy a lehető legkevesebbet találkozz velük.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed ugyan partnered vagy barátnőd társaságát, de attól tartasz, hogy függőségbe kerülsz tőle, de azt is el kellene kerülnöd, hogy te hozz függő helyzetbe másokat.

Ez a három csillagjegy válik a legkönnyebben az ellenségeddé

Ez a három csillagjegy válik a legkönnyebben az ellenségeddé

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy munkahely-változtatás vagy költözés miatt azon sopánkodsz, ami új környezetedben hiányozni fog, ez oda vezet, hogy sosem fogsz tudni beilleszkedni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne indulj hosszabb útra - délelőtt a manipuláció, a kemény és erélyes fellépés teljes mértékben helyénvaló, de csak végszükség esetén kockáztasd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megkeserítheti a délelőttöt a gyanakvás, a bizalmatlanság és egy anyagi civódás, de egy kis matracmambó segíthet ezt a lelkileg kimerítő napot elviselned.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma mindent akarsz: házasságot, hatalmat és hírnevet, de tartsd észben, hogy rosszat tesz párkapcsolatodnak, ha irányítani és ellenőrizni akarod partnered érzéseit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbáld elsimítani a családi és munkahelyi ellentéteket, azt viszont ne tűrd el, hogy egyesek némi manipulációval lélektani előnyt nyerjenek veled szemben.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó esély van rá, hogy a kapcsolataid zökkenőmentesek legyenek, és megvannak az eszközeid arra, hogy elsimítsd a konfliktusokat, ha valami ellentét merül fel.

Ez is érdekelhet

Hogyan viselj esőkabátot stílusosan? Mutatjuk!

Hogyan viselj esőkabátot stílusosan? Mutatjuk!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.