Ma tisztáznod kell a félreértéseket - Egymondatos horoszkóp: szeptember 2. szerda

2020.szeptember.2.

Telihold a Halakban! Ez egy meglehetősen boldog, fantáziában gazdag nap lenne, de mivel az álmodozó Halak-Hold szembenállásba került a gyakorlatias Szűz-Nappal, bármilyen tervhez ragaszkodni nehéznek bizonyulhat. De ma még a Vénusz is szembenállásba kerül a Szaturnusszal, ezért az elutasítás, a pénzhiány vagy az érzelmi távolságtartás mellett a családi, hivatásbeli frusztrációk és kellemetlen kötelezettségek miatt is fájdalmas szakításra is sor kerülhet. Az üzleti kapcsolatok és az ingatlanügyek sem alakulnak az elvárások szerint. Ám a Nap és az Uránusz harmonikus fényszögének köszönhetően a legmegfelelőbb pillanatban jutnak eszünkbe olyan megoldások, melyekre éppen szükségünk van.

Ma tisztáznod kell a félreértéseket - Egymondatos horoszkóp: szeptember 2. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Túl sokat dolgozol, ám ha békében akarsz élni a pároddal, le kell győznöd érzelmi távolságtartásodat, de a munkahely-változtatás anyagilag is kifizetődik,

Bika (04. 21-05. 20.) A kapcsolatok válságba kerülhetnek, mégse hagyd magad dróton rángatni, ám ha beleütköztél egy akadályba, azonnal végezd el a szükséges változtatásokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ne kérj kölcsön, tartsd a bankkártyádat a tárcádban, szüntesd meg a párodtól való anyagi függőségedet, de érdemes odafigyelned az ingatlanpiac alakulására.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem könnyű feladat a válladra venni mindazt a felelősséget, ami együtt jár a házassággal, de ha a cégednek tőkére van szüksége, megtalálod a megfelelő beruházót.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hagyd, hogy megrendüljön benned főnököd és kollégáid bizalma, de ha most nyergeltél át egy másik pályára, sikerül kivergődnöd az anyagi kátyúból.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kell minden helyzetet eltűrni, ha nem akarod, hiszen mindig választhatsz, hogy megtarts-e egy partnert, vagy sem, de az öledbe hullik egy állásajánlat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Állásod vagy otthonod biztonsága veszélybe kerülhet, családi találkozón is felszínre kerülnek a régi sérelmek, szeretőd viszont felvirágoztathatja üzletedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Házasságodban tisztáznod kell a félreértéseket, mielőtt elkezdenél szemrehányásokat tenni a partnerednek, de a hivatásodban sem ártana taktikát változtatnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ébredj rá, hogy egy barát vagy családtag nem olyan valaki, aki bármikor készséggel hitelez neked, de ha nincs munkád, lecsaphatsz egy váratlan lehetőségre.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered zokon veheti, ha nem engeded közel magadhoz, s csak az érdekel, nehogy lemaradj valamiről a munkahelyeden, megütheted viszont a főnyereményt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Feladataid sok időt és áldozatot követelnek tőled, ám ha a partnered tele van pénzzel, legfőbb ideje, hogy búcsút mondj szingli életednek és összeköltözz vele.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ítélj el minden pasit, csak mert valakiben csalódtál, de tedd lapátra élősködő ismerősödet, ám egy állás- vagy társkereső hirdetés izgalmas kalandot ígér.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban