Ma ügyelj, hogy ha csábítást érzel, más irányba navigálj - Egymondatos horoszkóp: október 19. hétfő

2020.október.19.

Mivel a hátráló Kos-Mars barátságtalan quadrát fényszöget zár be a Bak-Jupiterrel óvakodj a meggondolatlan kockázatvállalástól, az önhittségtől és az arroganciától. Ha nem akarsz bajba kerülni, engedelmeskedned kell a törvényeknek. Erkölcsi értékrended iránytűként szolgál, hogy ne térj le a tisztesség útjáról, ha csábítást érzel, hogy más irányba navigálj. Kerüld az önbíráskodást, kíméld a májadat, és mivel sportolás közben is sérülésnek vagy kitéve, ne hagyd ki a bemelegítést. A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bak-Jupiter harmonikus rezgései viszont megkönnyítik az álláskeresést, kellemes munkahelyi légkört alakíthatsz ki, felhajthatod az állást, ahol anyagi számításaid is bejönnek. Ha a céged az életed, akkor a bolygók nem tiltják a munkahelyi szerelmet.

Ma ügyelj, hogy ha csábítást érzel, más irányba navigálj - Egymondatos horoszkóp: október 19. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kerüld a pereskedést, szabálysértést sem követhetsz el, de ha állást keresel, sikerrel járhatsz, ráadásul munkahelyi kapcsolatod is több lesz, mint egy kis flört.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kedvez a nap jogi ügyek rendezésének, ne vidd el a pénzedet más országba, de a szerencse megnyitja a kaput egy új szerelem és nyereséges vállalkozás felé.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzlet bonyolításával várnod kell, elkapkodhatsz egy döntést, de mázlid lehet ingatlanvétellel, befektetésekkel, esetleg a pároddal veszitek meg végre a közös lakást.

Rák (06. 22-07. 22.) A párod vagy a főnököd ugyan lehetetlen követelésekkel bombáz, de ha nyugodt körülmények között beszéltek és odafigyeltek egymásra, minden az öledbe hullik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a cég nem gondoskodik a bevételedről, a továbbképzés fontosabb, mint valaha, de előnyös feltételekkel vásárolhatsz, jól fizető megbízást szerezhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kockázatvállaló hajlamod veszélyezteti a családi kasszát, vállalkozóként magas adózási sávba eshetsz, de új szerelem és előnyös üzlet a láthatáron.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne élj kényszerű kompromisszumokkal házasságodban, családi életedben, ám ha a párod körül egy másik nő legyeskedik, kénytelen leszel kiütni a nyeregből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne becsüld túl szakmai és pénzügyi lehetőségeidet, de közösségedben felbukkanhat a Nagy Ő, aki ráadásul fontos kapcsolati tőke lesz az életedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem ártana megfékezni költekezési hajlamodat, kerüld az értelmetlen kockázatokat, de barátaid és szakmai támogatóid segítségével szinte minden az öledbe hullik.

Bak (12. 22-01. 20.) A családi körben felbukkanó viszály több önuralmat követel tőled, de ha szakmai továbbképzésre utazol a főnököddel, csak figyeld, milyen ajánlattal rukkol elő.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bírságveszélyes napok következnek, ezért tarts be minden szabályt, de barát vagy rokon segítségével rálelhetsz a legjobb szakmai vagy pénzügyi tanácsra.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy barátság a pénz miatt válságba kerülhet, de nagyszabású vállalkozásodhoz kereshetsz és találhatsz partnereket, művészként is népszerű leszel.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján