Ma új állásra bukkanhatsz - Egymondatos horoszkóp: augusztus 25.

2020.augusztus.25.

A jóindulatú Merkúr-Uránusz rezgéseknek köszönhetően kreativitásod és intuíciód hatékonyan működik, elméd hirtelen megvilágosodik, és megértesz egy bonyolult problémát, amelyen talán már régóta rágódtál. Mivel ez a csillagállás felébreszti az emberekben a kísérletező kedvet, különösen a feltalálóknak, asztrológusoknak, íróknak és riportereknek kedvez. Másságodból és a komfortzónádból való kilépésből hasznot húzhatsz, új állásra bukkanhatsz, eredeti ötleteidet is készpénzre válthatod, humorérzékeddel pedig együttműködésre ösztönözhetsz másokat.

Ma új állásra bukkanhatsz - Egymondatos horoszkóp: augusztus 25.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Csörögnek a telefonok, állandóan követelnek tőled valamit, örökké papírhegyek tornyosulnak az asztalodon, de váratlanul egy kis többletbevételhez juthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Eszedbe juthat valami, amiben esélyt látsz céged, vállalkozásod vagy párkapcsolatod felvirágoztatására, de az sem kizárt, hogy pénzt kereshetsz a hobbiddal.

Ikrek (05. 21-05. 21.) Fogadd el, hogy vannak hibák, működési zavarok, de ahelyett, hogy felizgatnád magad, maradj nyitott hozzátartozóid pénzügyi vagy befektetési javaslataira.

Rák (06. 22-07. 22.) Az üzleti életben a legfontosabb dolog a megfelelő emberekkel barátkozni, meghívást kapni egy rendezvényre, ahol ma váratlan ajánlatokat kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sikeresen pályázhatsz új munkahelyre, fizetésemelésre, de fontos karrierdöntés előtt érdemes megszondáznod a munkaerőpiacot (mennyit ér a szaktudásod).

Szűz (08. 24-09. 23.) Az lesz a legnagyobb kalandod, hogy kitanulsz egy új szakmát; beindítasz egy weboldalt, de ma szenzációs felfedezést tehetsz, amire főnököd is felfigyel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzletről tárgyalsz, és közben heves szívdobogást kapsz vagy hőhullámok törnek rád, ez nem az influenza jele – egyszerűen így reagálsz a pasi közelségére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Értékes üzleti kapcsolatokat építhetsz ki, egy különleges személy elvarázsolhat, s hirtelen toppanhat életedbe valaki, aki segít megoldani régi problémádat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél nyitott az új javaslatokra; egy mentőötlet kihúzhat a csávából, de még mielőtt csalódás érhetne, kerüld a bizalmas kapcsolatot munkahelyi főnököddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha az utóbbi időben mestere lettél a felszínes kapcsolatok kiépítésének, egyik kollégád vagy megbízód most valami újat, valami különlegeset jelenthet számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Számítógépedet a párod vagy üzletfeled támogatásával lecserélheted, egyik üzleti partnered pedig bármit megtenne, hogy belépőjegyet válthasson a hálószobádba.

Halak (02. 20-03. 20.) A kapcsolatok felhasználása révén új megbízásokat nyerhetsz el, egy titok kitudódik, de ha a házasságod már nem fejlődik, meg kell beszélnetek néhány dolgot.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban