Ma valaki mindent tudni akar rólad - Egymondatos horoszkóp: Július 21.

2018.július.21.

A Skorpió jegyében lévő Hold barátságos fényszögeinek köszönhetően önmagaddal és másokkal szemben is képes vagy igazságos és tárgyilagos lenni. Ez a kedvező tulajdonságod nagy népszerűséget szerezhet neked ismerőseid és rokonaid körében, többek között ennek köszönheted azt is, hogy annyi meg annyi ajánlattal ostromolnak. Ha lehet, azonmód üsd nyélbe az üzletet, viszont az esti órákban, amikor az Oroszlán-Merkúr támadja a Holdat, gyanakvásod feléled, úgy érezheted, hogy figyelnek. Lehet, hogy ez csak képzeleted játéka, de az sem kizárt, hogy valakinek mégis érdekében áll, hogy tudjon minden szavadról, szándékodról.

Bika (04. 21-05. 20.) Gyermekeid, partnered, rokonaid sok energiát igényelnek, de a velük való foglalkozás elégedetté tesz, de este ne higgy annak a pasinak, aki már egyszer elhagyott.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Néhány dolgot meg kellene javíttatnod az otthonodban, ezért ha a javítási munkák nagyon költségesek lennének, érdemes kölcsönért folyamodni rokonaidhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) A pároddal tökéletesen összeilletek, s bár a múltban sok mindent rosszul csináltatok, elrontottatok, az még nem ok arra, hogy ne próbáljátok meg még egyszer együtt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne helyezd mindenek fölébe az anyagi érdekeket, mert jól kiépített, hasznos kapcsolataid megszakadhatnak, és nem muszáj, hogy este tiéd legyen az utolsó szó.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi vagy üzleti kapcsolatod tovább erősödik, este viszont egy kíváncsi kis pletykafészek veszélyes lehet számodra, ráadásul a jogsidat sem kockáztathatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Noha magánéleted mélypontra kerülhet, anyagilag annál sikeresebbnek bizonyul a mai nap, viszont a pasid nadrágjában a legcsábítóbb a pénztárcája.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma végre elszánhatod magad egy nagyobb beruházásra, és ha van valamilyen különleges igényed, hitvesed és barátaid azonnal ugranak, hogy segítsenek neked.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha remeteéletet élsz, azért még ne beszéld be magadnak, hogy ez a nagy nyugalom valami baljós előjel, az este viszont túl szép ahhoz, hogy vitatkozással töltsd.

Bak (12. 22-01. 20.)
Olyan sikeres vagy, hogy nap mint nap partikra jársz, ám a mai napon még abban is reménykedhetsz, hogy céged mindenható igazgatójával fogsz asztalhoz ülni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tegyél félre minden hátsó gondolatot, senki nem akar megrövidíteni, ezzel szemben a mai nap kedvez minden szakmai és üzleti vállalkozásnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha strandra, vízpartra vágysz meg néhány jeges koktélra, ma a víz, a szél vagy pár korty alkohol megannyi varázserejű kulcs az érzékiség birodalmának kapujához.

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói