Ma váratlan helyzetek okozhatnak kellemetlenséget neked - Egymondatos horoszkóp - október 7. szerda

2020.október.7.

A Merkúr és az Uránusz szembenállása lehet az oka annak, hogy előre megtervezett programjaid felborulnak, eluralkodik rajtad a türelmetlenség és hiába vársz egy telefonüzenetre. Ha provokálod a környezetedet, kapcsolataid veszélybe kerülnek, ráadásul, ha hitelből költekezel, anyagi biztonságod is megrendülhet. Ez a fényszög kellemetlen híreket, szellemi és idegrendszeri kimerülést okozhat. Nem alkalmas időpont utazásra, repülésre, mert ebben az időszakban gyakoriak lesznek a balesetek. Számítógéped vagy a járgányod is lerobbanhat, ezért amikor megszervezed a napodat, gondolnod kell az esetleges váratlan helyzetekre.

Kos (03. 21-04. 20.) Nehezen találod meg a hangot kollégáiddal, és ha nehezen tudod kezelni a pénzt, ne reménykedj abban, hogy jön majd egy gazdag pasi, aki kihúz a slamasztikából.

Bika (04. 21-05. 20.) Tévedés azt hinned, hogy a pénzügyek intézése a pasid dolga, ne háborodj fel azon, ha a pasid pornót néz, inkább te izgasd fel őt néhány szexuális bohósággal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ugyanott kaptál állást, ahol a rokonaid, a papírmunka nem lesz kedvedre való, de mi lenne, ha a kollégáiddal sem piszkálnátok egymást állandóan?

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodban, vállalkozásodban hiába tudod, hogyan és min kellene változtatnod, ötleteid süket fülekre találnak, ráadásul a járgányodat is szerelni kell.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádban, jövedelmedben sok a bizonytalanság, családod és kedvesed is megnehezíti az életedet azzal, hogy nem mutat hajlandóságot az alkalmazkodásra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Járgányod, számítógéped tönkremehet, gondjaid lehetnek a parkolással, és ha még a főnököd autójának is nekiütközöl, akár az állásodra is keresztet vethetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma úgy érzed, minden összeomlik, partnered, üzletfeleid reakciói megjósolhatatlanok, ráadásul egy izgalmas viszony vagy üzleti kapcsolat is megszakad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Provokáló stílusoddal magadra haragítasz valakit, akitől a bevételed függ, zűrös ügyeid napfényre kerülhetnek, de egy kínos témát sem söpörhetsz a szőnyeg alá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kapkodásod, meggondolatlan döntésed miatt veszélybe kerül az állásod, és a pároddal sincs minden rendben, lehet, hogy másutt kell keresned a boldogulást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne a kollégákat hibáztasd egy kellemetlen helyzetért, és ha a kedvesed nem mond le az agglegénységéről, ne Glamour-napi vásárlással csillapítsd csalódottságodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma veszélyes lehet idegeneket beengedni a lakásba, álláskereséskor leendő főnököd ígéretében megbízni, de a rokonaidtól se hagyd magad felmérgesíteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod elutazott, ne telefonálj rá, oline-ismeretségedből nem lesz tartós kötelék, ám ha vétesz a közlekedési szabályok ellen, nem úszod meg a büntetést.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján