Ma váratlanul kedvező ajánlatot kapsz - Egymondatos horoszkóp: november 21. szombat

2020.november.21.

A Vénusz és a Nap ma jegyet vált: a szerelem istennője december 15-ig a Skorpióban folytatja útját. Az erotika, a csábítás és a szerelem terén az elkövetkező időszakban felbukkan a féltékenység, a birtoklás, a titkos viszonyok és a játszmák veszélye. A Nyilas jegyében járó Nap viszont az előttünk lévő hónapban lehetővé teszi, hogy önbizalmunknak, lelkesünknek köszönhetően magasra szárnyaljunk. Mivel a Hold még ma is a Vízöntő jegyen vonul át barátságos kapcsolatban a Marssal: elérkezett az emberbaráti törekvések és az együttműködés ideje, de a stressz sokat árthat ereid épségének. Kipróbálhatsz egy trendi sminket, de a szellemi kihívásoknak is szükségét érzed. A főzéssel és a takarítással torkig lehetsz, ezért hasznos lenne beszerezni néhány olyan gépet, amely lerövidítené a házimunkára fordítandó időt. Belevaló, izgalmas csajszi vagy, párválasztásodban a cím, a rang mellékes számodra, de megeshet, hogy randevúdból barátság és nem szerelemi kapcsolat lesz.

Ma váratlanul kedvező ajánlatot kapsz - Egymondatos horoszkóp: november 21. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a házimunka és az otthoni teendők nem kötik le a figyelmedet, hamar odébbállsz, hiszen mi rossz lehetne abban, ha szombaton a barátnőiddel szervezel programot.

Bika (04. 21-05. 20.) A változás gondolata felkavarhat, ezért gondold végig életed biztos pontjait, és ne félj kivetni azokat a dolgokat, amiknek már semmi hasznát nem veszed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindenki keresi a társaságodat, de te bölcsen választod meg ismerőseidet, a közös programok vagy egy váratlan utazás új életkedvet önt beléd.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden váratlanul kedvező ajánlatot kaphatsz, és ha az élet megajándékoz a szenvedély és egy számodra szokatlan üzlet nagy kalandjával, ne térj ki előle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai nap méltó egy kis összejövetelre és pezsgőbontásra, de a pasid talán gátlástalan pazarlónak tartana, ha most így látna, barátnőkkel bulizni és pezsgőzni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kísérletező kedvedben vagy, tevékenységedben, vállalkozásodban, napi rutinodban eltérhetsz a megszokottól, a hideg-meleg váltófürdő pedig hatékony értorna.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Használd ki kreativitásodat, ám ha úgy vélekedsz, hogy férj nélkül fabatkát sem ér az élet, remek ötleted támad arra, hogyan fogj ki egy igazi macsót magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Miután tegnap talán sikerült a végére járni dolgaidnak, ma már úgy érzed, megkezdheted a hétvégét, de ne feledj el egy nagyon lényeges e-mail üzenetet kivárni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma a számítógépes játékokon vagy az üzletkötésen is nyerhetsz, és ha ellenállhatatlanul szexisnek látszol, még a cégtulajdonos figyelmét is felhívhatod magadra.

Bak (12. 22-01. 20.) Növelheted bevételedet, ám ha el akarod foglalni a neked rendelt pozíciót a családi vállalkozásban, ezer szerencse, hogy a párod felajánlja a támogatását.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pasik nem kedvelik az okos nőket, de ha meghívatod magad egy kávéra egyik kollégádhoz, aki szintén a kutatáshoz vonzódik, lerí róla, mennyire örül neked.

Halak (02. 20-03. 20.) Kell, hogy tudd, a pénzről magadnak kell gondoskodnod, nem a pasidtól kapod, arra viszont nincs szükséged, hogy férfi anyagi elvárásait teljesítsd.

Ez is érdekelhet

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről