Megérkezett a Fa-Sárkány hónapja: Végre megtaláljuk stabilitásunkat, a biztonságot, megalapozhatjuk a jövőnket!

2022.április.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az óceánon hánykolódó csónakban ülve, a Tigris mellé útitársunknak ezúttal a Sárkány szegődik. Ketten együtt haladva, egyszercsak megpillantunk a távolban egy kis mozdulatlan pontot, egy szigetet. Örömünk hatalmas, hiszen végre kicsit kiköthetünk, biztonságban érezhetjük magunkat, stabil talajt érezve a lábunk alatt.

Megérkezett a Fa-Sárkány hónapja
Megérkezett a Fa-Sárkány hónapja
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Az óceán szeszélyétől egy kis időre megvéd minket ez a biztonságos sziget ahol megpihenhetünk, megnyugodhatunk, kiegyensúlyozottabbak lehetünk és stabilitással töltekezhetünk fel.

Ezúttal lesz időnk gondolatainkat kicsit elengedni, kikapcsolni, majd jövőnk alapjait körültekintően letenni.

Általános elemzés:

Kiegyensúlyozott hónap lesz az április. Hogy mennyire alapozzuk meg dolgainkat és továbbhaladásunkat, a mi döntésünk lesz. A jó döntés viszont elengedhetetlen lesz a megfelelő továbbhaladás szempontjából. Legyünk tehát körültekintőek és alaposak!

Önbizalommal és élettel teli lesz ez a hónap, vonzódni fogunk az egzotikushoz, az okkult témákhoz, bölcs gondolataink lesznek, hallgassunk hirtelen jött sugallatainkra főleg az esti órákban!

Életünk mozgalmas lesz, nem szívesen maradunk otthon, aktívak és álmodozók lehetünk. Folyamatosan gondolkodni fogunk és mindig csinálunk majd valamit. Bármibe is kezdünk majd bele legyünk figyelemmel arra, hogy ez a hónap nem támogatja a hosszú, kitartó aktivitást.

Rendíthetetlenek leszünk céljainkban, elképzeléseink viszont merevek lehetnek, legyünk tudatosak! Fontos lesz a stabilitás, a megbízhatóság, alaposság, kiszámíthatóság. Nem szívesen fogunk változtatni, ezért megrekedhetünk és nagy dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy elmozduljunk kényelmünkből. Ha azonban elhagyjuk a komfortzónánkat, biztosan sikeresek leszünk.

Ha megrekedünk tudnunk kell, hogy a megoldás egyrészt a változtatás lesz: a probléma azért érkezett hogy változtassunk, akkor is ha a megszokás miatt erősen ragaszkodunk a megszokotthoz. Másrészt azt is felül kell vizsgálnunk, hogy célunk tisztességes-e? Mindenképp be kell tartanunk a szabályokat! Ha így teszünk, az esetleges akadályok elhárulnak.

Áprilisban gondoljuk végig sokszor dolgainkat. Érzelmeink befolyásolni fognak, de a logikát is tartsuk szem előtt. Megmagyarázhatatlanul kézben tartjuk és irányítjuk majd dolgainkat, a logikus gondolkodás mellett jó sugallatokat kapunk a megfelelő helyen és időben.

Ez a hónap is támogatja az utazásokat, változásokat, akár még egy költözést is.

Hihetetlen kreatív időszak lesz ez a hónap is! Az április is a növekedés, fejlődés időszaka, az energiák támogatják a továbbfejlődést azon a területen, ami érdekel minket.

Munkánk:

Inkább egyedül szeretünk majd dolgozni, ezért fontos biztosítani egymásnak az önállóságot a munkában, de szükségünk lesz a támogató csapatra, mert együtt érhetjük el a legnagyobb sikereket áprilisban.

Tisztességesek, korrektek, megbízhatóak és határozottak leszünk, képesek leszünk felülről rálátni az eseményekre, átlátjuk majd az egészet. Kedvesek, barátságosak leszünk, de privát dolgainkban zárkózottak, titkokat megtartók. Ezt tartsuk tiszteletben!

A megszokott, precíz dolgokat fogjuk ezúttal kedvelni, és bár az újítások most kevésbé lesznek ínyünkre, ha megakadunk a munkánkban biztosan változtatnunk kell ahhoz, hogy tovább haladhassunk. Makacsul, konokul ellenállunk majd az érkező változásoknak, de idővel belátjuk majd hogy szükség volt rájuk.

Nagyon kreatívak leszünk, jönni fognak az ötletek, és gyorsan élünk majd a lehetőségekkel. Lelkesek leszünk, így nem gondolkodunk majd sokáig a megoldáson, hirtelen, gyorsan döntünk majd.

Figyeljünk oda arra hogy legyen célunk, különben nagyon szétforgácsolódhatunk. Ha valamit elhatározunk, kitartóan végig is tudjuk vinni, jó alapokat biztosítva dolgainknak. Fontos azonban hogy adjuk meg magunknak a megfelelő időt ahhoz, hogy letehessük a biztos alapokat, majd megépíthessük amit szeretnénk. Ne siessük el a dolgokat, így képesek leszünk a legjobbat kihozni dolgainkból. Arra is figyelnünk kell, hogy ne legyünk túl nyomulósak ha valamit el akarunk érni, ne menjünk fejjel a falnak.

Fontos lesz az elismerés, szívesen veszünk részt továbbképzéseken is, késztetés lesz bennünk arra, hogy előbbre jussunk.

Kapcsolataink:

Erősen kötődünk, ragaszkodunk majd családunkhoz, társunkhoz. Fontos lesz stabilizálni azt, ami megvan. Minél régebb óta tart a kapcsolatunk, annál jobban kötődünk majd hozzá ebben az időszakban. Szükségünk is lesz a kötődésre ahhoz, hogy állni tudjuk a sarat, megpróbáltatásokat. Ha ez nincs meg elbizonytalanodhatunk, meginoghatunk. Bármilyen nehézséggel szembe tudunk nézni, ha jó a családi háttér, ebből merítjük majd önbizalmunkat, erőnket.

Áprilisban fontos lesz hogy a közelgő változásokkal, új helyzetekkel legyen időnk megbarátkozni, tudjunk rá felkészülni, a meglepetéseket a szokásosnál nehezebben fogjuk kezelni. Ezért jól tesszük ha előre figyelmeztetjük egymást utazás, változás esetén, így nem ér majd váratlanul bennünket.

Ebben a hónapban megnőhet birtoklási vágyunk. Beleeshetünk abba a hibába, hogy garantáltnak érezzük a kapcsolatunkat. Emiatt előfordulhat, hogy a másik „váratlanul” elhagy bennünket. Ha ez előfordulna, kitartóan harcolni tudunk majd érte és lesz erőnk ahhoz hogy megtartsuk, visszaszerezzük őt.

Ha szükségét érezzük, április támogatja a családállítást, olvassunk párkapcsolati könyveket!

Ha még nincs párunk, nagyon vágyhatunk egy párkapcsolat által nyert biztonságra és önbizalomra. Emiatt előfordulhat, hogy mielőbb szeretnénk megállapodni és leköthetjük magunkat olyannal is, aki nem hozzánk való. Vigyáznunk kell tehát, hogy felesleges kapcsolatokba ne ugorjunk bele ebben a hónapban.

Érzelmeinket nehezen mutatjuk majd ki, nem szívesen beszélünk majd azokról, visszafogottak leszünk. Nem látunk majd a szavak mögé, nehéz lesz egymás gondolatait kitalálni. Az egyenes, őszinte helyzetekből fogunk érteni, mi magunk is őszinték leszünk, nem kertelünk. Kicsit visszahúzódók és hallgatagok is leszünk, igényelni fogjuk és meg is tartjuk saját és mások titkait.

Erősek, védelmezők leszünk, megpróbáljuk majd levenni a terhet és felelősséget egymás válláról. Könnyen lehetünk egymás támasza, bázisa, számíthatunk majd egymásra. Így ha szükség van rá, kérjünk bátran segítséget egymástól!

Lehetőségeink:

Immunrendszerünk felerősödik, érdemes segítenünk őt sportolással, egészséges étkezéssel.

Lehetőségünk lesz felülről rálátni a dolgainkra, és megérteni a miérteket. Érezni fogjuk az egészet, tudni fogjuk a megoldást a problémáinkra. Ugyanakkor bepillantást nyerhetünk a tudatalattinkba is, sérelmeinkbe, melyek befolyásolják cselekedeteinket, a mindennapjainkat. Mintha átlátnánk más dimenziókba, lehetőségünk lesz különleges érzékelésekre sugallatok, megérzések, álmok formájában. Lesz egy hihetetlen intuitív csatornánk, és amikor kell, a megfelelő információkat megkapjuk majd. Annyi csak a teendőnk, hogy hallgassunk rájuk, vegyük figyelembe azokat. Hogyha ez az érzékelés esetleg félelemmel töltene el bennünket, hallgassuk a Gayatri mantrát, az segíteni fog nekünk a megnyugvásban, elfogadásban.

Ebben a hónapban még mindig lesznek választási lehetőségeink ha változtatni szeretnénk. A felbukkanó lehetőségek közül pedig szinte mindegy hogy melyiket választjuk, mindegyikben növekedni, fejlődni fogunk. Most érdemes arra koncentrálnunk amiben változtatni szeretnénk, mert most nagyon sokat tudunk tenni az ügy érdekében. Továbbra is kreatívak leszünk, tele leszünk ötletekkel, továbbképzési, tanulási kedvünk is megnő.

Lehetséges nehézségeink:

Hajlamosak leszünk halogatni dolgainkat, sokáig tűrni aztán egyszer csak kitörni. Ekkor felhántorgathatjuk a múltban történteket is. Erre legyünk tudatosak és ne gyűjtögessük a sérelmeket, hanem amikor felbukkannak, akkor próbáljuk meg átbeszélni őket.

Érkezhetnek olyan új dolgok, melyekhez valamiért ragaszkodni fogunk és azáltal sodródhatunk az új helyzetben. Bevállalhatunk olyan dolgokat is, melyek valójában nem is lesznek jók nekünk, csak sodródunk majd az árral. Emiatt ezt nehéz időszaknak élhetjük meg. A sodródás miatt frusztráltak lehetünk… valójában mi nem is akartuk… de ne puffogjunk magunkban. Ha ebben a helyzetben találjuk magunkat tudnunk kell, hogy ki kell állnunk magunkért. Megkapjuk az erőt ahhoz, hogy változtassunk, és képesek is leszünk megváltoztatni az életünket.

Hajlamosak leszünk rá, ezért oda kell figyelnünk ebben a hónapban arra, hogy az elismerésért ne adjuk fel elveinket, ne az vezéreljen bennünket hogy mit gondolnak rólunk mások, ne akarjunk mindenáron megfelelni mások elvárásainak.

Kitartóak és állhatatosak leszünk, ami ezúttal könnyen átcsaphat makacsságba, akaratosságba, ezt tartsuk szem előtt és próbáljunk meg rugalmasságot és türelmet is gyakorolni. Ebben tud segíteni a rendszeres légzésfigyelés, a meditáció, jóga.

Hajlamosak lehetünk az elkényelmesedésre. Annyi minden történt az év eleje óta, hogy szívesen leülünk majd és élvezzük a semmittevést. Vigyázzunk azonban arra, hogy ne essünk át a ló másik oldalára, pihenjünk, ugyanakkor maradjunk aktívak.

Ha a fejfájásaink száma megsokszorozódna, csukjuk be a szemünket és lazítsuk el a homlokunkat, az segíteni fog a fájdalom megszűnésében, a fejfájások számának csökkentésében.

Tornáztassuk hátunkat főleg akkor, ha ülőmunkát végzünk. Nyújtózzunk meg gyakrabban a nap folyamán!

Csodás áprilist!

Szeretettel:

Csill

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szó, ami bármilyen házasságot képes megmenteni

5 egyszerű szó, ami bármilyen házasságot képes megmenteni

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)