Most kell komolyabb, kitartást igénylő feladatokba kezdeni - Egymondatos horoszkóp: Május 15.

2017.május.15.

A Hold ma a Bak jegyében jár, most kell komolyabb, kitartást igénylő feladatokba kezdeni, a most végzett szőrtelenítés, manikűr és pedikűr is sokáig hatásos marad. Melankólia ellen olvass szórakoztató könyveket, vagy nézz meg egy vígjátékot. Ami az érzelmeidet illeti, ma csak azoknak vagy képes kiönteni a lelkedet, akikben száz százalékig megbízhatsz. Anyaként ne kezeld komoly felnőttként csemetédet, engedd meg neki, hogy önfeledten játszhasson kortársaival. Párkapcsolatodban kerüld a hatalmi csatározásokat, és mellőzd az elutasítástól való félelmedből eredő túlzott távolságtartást.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a karriered mellett döntesz, a házasság egyelőre várhat, ha pedig úgy érzed, hogy nem vagy elég erős egy feladatra, vonulj félre, hogy mások ne lássák kétségeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne csak a munkáról és a pénzről beszélj rokonaiddal, de ha a partnered vesz magának egy lakást valahol külföldön, menj vele, hiszen hamarosan feleségül vesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha titkon régóta vonzódsz nálad sokkal idősebb cégtársadhoz, aki végre észreveszi benned a kívánatos nőt, azért nem kellene rögtön fejest ugornod az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Néhány rossz tapasztalat után megismerkedhetsz egy felelősségtudattal teli, megbízható pasival, akit mindenki kedvelni fog, de akibe nem leszel halálosan szerelmes.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szakmai ügyekben kell intézkedned, zárkózottá válsz, kedvesed csak remélni meri, hogy ez nem a közelgő házasság gondolatától való menekülést jelenti.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minden jó kapcsolat alapja a szex, ebből a szempontból pedig nagyon is összeillesz a pároddal, ráadásul a testek összhangja a lelkek összhangját is megalapozza.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma eleged lesz pénzéhes rokonaidból: ha a családod elszegényedett, de a lakásod aranyat ér, még a család nyomására se hagyd rávenni magadat az eladásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne bocsátkozz pénzügyi kalandokba, de helyénvaló erélyesen fellépned, hogy az esti órákban a lehető legcélravezetőbb módon képviseld érdekeidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne irigyeld tehetősebb rokonaidat, a túlságosan sok ambíció pedig, amit ma a meggazdagodás vágya sugalmazhat – önzéshez vezet, nem a lelki egyensúlyhoz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ruha teszi az embert, ám ha a partneredre nincs túl nagy hatással konzervatív stílusod szolid eleganciája, ami legalább öt évvel öregít, merj stílust váltani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma ne dagonyázz az önsajnálatban, a munkahelyi torzsalkodásokat nem kell tragikusan felfognod, de ha útra kelsz, inkább pihenni menj el, nem pedig dolgozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma szervezz partit a vevőid és ügyfeleid számára, de ne gondold, hogy a barátaid áldásukat adják arra, hogy kikezdj a főnököddel vagy egyik üzlettársaddal.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke