Nehéz napot, rossz hírt ígérnek ma a csillagok - Egymondatos horoszkóp - április 25. vasárnap

A Vízöntő-Szaturnusz a hét utolsó napján a Bika-Vénusszal és a Merkúrral hadilábon áll. Ez a lelombozó és korlátozást okozó bolygókombó elsősorban a pénzügyek és a párkapcsolatok terén okozhat veszteséget, kiábrándulást, elutasítást vagy magányérzetet.

A csillagok ma egyértelműséget követelnek a kapcsolati és pénzügyi kérdésekben. Lehet, hogy meg kell húzni a nadrágszíjat, kilépni egy veszteséget okozó kapcsolatból vagy az új lehetőségeket ellenőrizni. Nehéz helyzetekben alapos elemzésre, gondolkodásra és megfontoltságra van szükség.

A kellemetlen kötelezettségek, a kommunikációs és közlekedési akadályok felbukkanásán kívül most még a pesszimizmus is eluralkodhat rajtad. Rossz hírt kaphatsz, hajlamos lehetsz borúlátásra, de azt sem árt észben tartanod, hogy rideg távolságtartásoddal, sértő kritikáddal nem javíthatsz kapcsolataidon.

Kos (03. 21-04. 20.) A párodnak képtelen elvárásai vannak, de az sem kizárt, hogy kizárólag azért vonzódsz valakihez, mert rajta keresztül válhat belőled gazdag, elismert ember.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a pasid azt várja tőled, hogy elsősorban a kapcsolatnak élj, és csak másodsorban szakmai ambícióidnak, ezt a problémát nem elfojtani, hanem megbeszélni kell.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Van némi igazság abban, hogy akkor jössz ki a legjobban a pároddal, amikor úton vagy, amikor nem is látod – nincs veszekedés és nem mentek egymás idegeire.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne keress eltartót, egy kapcsolat árát viszont meg kell fizetned, ráadásul egy üzletkötés is csak akkor jöhet létre, ha a bankod visszaigazolja a pénz átutalását!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Magányosnak érezheted magad, mivel partnered érzelmileg távol van, sőt ebben az időszakban fizikailag is munkahelyi kötelezettségei és elhivatottsága miatt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyed és bevételed megtartásához keményebben kellene dolgozni, felelősséget vállalni, előrelátó tervezésre és kapcsolatépítésre is szükség lenne.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki nem a vonzerőd miatt érdeklődik irántad, hanem csak azt kérdezi, mennyit keresel, de te sem tudsz kötődni, ha a pasid csak a szexre utazik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Családi és anyagi ügyeidben elutasítással kell megbirkóznod, s ha vágyaid nem elégülnek ki a kapcsolatodon belül, akkor nem érdemes kitartani a társad mellett.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vezess óvatosan, ne változtass állást, vigyázz a pénzedre, és óvakodj attól, nehogy meggondolatlan kijelentéseddel vérig sérts valakit, akitől a bevételed függ!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered vagy kollégád pénzügyi elképzelései nem tetszenek neked, nagyon nehéz igazat adnod neki, s ha anyagiakról van szó, senkiben sem érdemes megbíznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meg kell védened anyagi érdekeidet, ám ha olyan pasival élsz együtt, akinek mindene megvan, biztos, hogy a középszerű életmóddal nem lesz elégedett.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha üzleti ajánlatot vagy randimeghívást kapsz, csak alapos mérlegelés után lépj, de ne használd ki a másikat és ne akkor találkozz vele, amikor kétségbe vagy esve!

Ez is érdekelhet

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.