Napi horoszkóp: A Skorpió ma nem tud vitát nyerni - Augusztus 11.

2021.augusztus.11.

Az Oroszlán-Merkúr és a Vízöntő-Jupiter szembenállása az egyik legkellemesebb, de sajnos igencsak ellentmondásos aspektus. Jellemző erre a konstellációra az optimista életszemlélet. A beszélgetések, tárgyalások, szerződések és az üzletkötések jól alakulnak, amíg a józan ész is közrejátszik. Légy biztos a tényekben - és ragaszkodj hozzájuk! Ma nagyon könnyű túlozni, blöffölni, hazudni vagy más módon bajt hozni a fejedre. Ne ess kísértésbe, ha az igazság kiszínezéséről, kozmetikázásáról van szó, még akkor sem, ha azt hiszed, hogy megúszhatod büntetés nélkül. Az őszinteség a legjobb politika, tehát vegyél egy mély lélegzetet és mondd ki az igazat! De mivel a Jupiter a terjeszkedés bolygója, ne veszítsd el a mértéket. A Merkúr késő este belép a Szűz jegyébe, saját uralmi területére. A hónap végéig gondolkodásunk józan, rendezett, és különös figyelmet fordítunk a logikára. Az elkövetkező időszak alkalmas mindenféle adásvételre, tanulásra, szellemi és írásbeli munkára.

Napi horoszkóp: A Skorpió ma nem tud vitát nyerni - Augusztus 11.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Magától értetődőnek tekinted a sikert, de tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy minden, ami jó, az jár neked – így a legkisebb kellemetlenség is feldúlja a lelked.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyi, anyagi vagy családi perpatvar várható, és ha egy szoros határidő miatt kapkodni kezdesz, tedd azt, hogy előtte végiggondolsz minden műveletet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a pároddal, rokonoddal vagy főnököddel vitába bocsátkozol, a saját álláspontodról beszélj, ne pedig arról, mi az, ami a másikében nem tetszik neked!

Rák (06. 22-07. 22.) A szerződéseket, a pénz- vagy kölcsönügyleteket nagyon gondosan vizsgáld át, ma felsülhetsz ugyanis egy olyan kísérleteddel, hogy könnyű úton keress pénzt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rossz tapasztalatod lehet a pasiddal és az ügyvédeddel, de te is hajlamos vagy a felvágásra; mielőtt fontos döntést hoznál, kérd ki egy szakértő tanácsát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hízelgő ajánlatot kaphatsz, de nagy könnyelműség lenne erre építeni szakmai jövődet, és óvakodj attól is, hogy egy jó üzlet reményében letérj a helyes útról!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nincs az a kapcsolat, amelyben ne keletkeznének konfliktusok, és ha nem hangzanak egybe a párkapcsolatodról alkotott elképzeléseitek, akkor tárgyaljatok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a tudásod nem versenyképes a munkaerőpiacon, érdeklődj, mit kellene tanulnod, de kerülj el minden vitát, nincs sok esélyed arra, hogy neked adnak igazat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lekésed a randevút egy közlekedési dugó miatt, ám ha összehoz a sors egy lehetséges munkaadóval, sikered attól függ, hogyan tudod eladni az ötleteidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénz- és adóügyben ne kísérletezz trükkökkel, számok átcsoportosításával, mert lebuksz - hívd fel adóügyekben jártas rokonodat, és kérj segítséget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátoddal, támogatóddal, partnereddel szemben legyél türelmes, ne írj alá szerződést, de legyél képes bevallani, hogy tévedtél valamiben, és javítsd ki a hibát.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne tegyél komoly ígéretet, csak arra vállalkozz, amit teljesíteni tudsz, de határozatlanság esetén kérd ki párod vagy ügyvéded tanácsát, hallgasd meg a véleményét!

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!