Napi horoszkóp: Új szerelem a láthatáron az Ikrek számára - Augusztus 13.

2021.augusztus.13.

A szexis trigon fényszög a Vénusz és a Plútó között még mindig kedvezően befolyásolja szerelmi és szexuális életedet, a Mérleg-hold befolyására pedig kihozhatod a legtöbbet külső adottságaidból. Ma szívesen kerülsz közeli kapcsolatba másokkal, a Hold harmonikus kapcsolata a Nappal és a Jupiterrel pedig szavatolni fogja, hogy a nők és a férfiak tökéletesen kijönnek egymással. De félő, hogy délután, amikor a Plútó támadja a Holdat, inkább engedsz, manipulálsz vagy kompromisszumot kötsz, mint hogy határozottan megvédd érdekeidet vagy jelenetet csinálj.

 Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 13.
Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 13.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A szerelemben nem érzel át nagy érzelmeket, mert túl sok munkahelyi kötelezettséggel vagy elfoglalva, de az sem kizárt, hogy egy szakmai válságon mész keresztül.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaid, kollégáid együttműködésére számíthatsz, de ne csodálkozz azon, ha délután kiállhatatlan vagy, mert nincs ínyedre, hogy a párod olyan sokat utazgat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel te is csak hús-vér nő vagy, semmi kifogásod sincs egy kis románc ellen, a pasid vagy egyik ügyfeled azonban ennél többet akar – és ez a probléma.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha családi vállalkozásod van, profizmusod példát mutat másoknak, de úgy érezheted, hogy a pasid könnyen átlát rajtad - felfigyelsz viszont elismerő pillantására is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha irigy kollégád tajtékzik a dühtől, és mindazzal megvádol, amivel csak egy munkatársat vádolni lehet, javasold a főnöködnek, hogy mondjon fel neki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha gazdag barátnőid milliókat kerestek viszonylag rövid idő alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de meg kell tanulnod együtt élni partnered féltékenységével.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A világ tele van olyan pasikkal, akik csak arra várnak, hogy levedd őket a lábukról, de ne engedj rokonaid pumpolásának, ne vállalj magadra plusz terheket!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Titokban élvezed partnered alkalmazkodását és töredelmes viselkedését, de úgy véled, nem árt neki, ha egy kicsit még hagyod kétségek között vergődni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy mentori vagy szponzori kapcsolat kellemes társasági programmal vagy üzleti vacsorával indulhat, viszont a te feladatod a kapcsolat fejlesztése és működtetése.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azt akarod, hogy a cég legvonzóbb pasija a tiéd legyen, akkor legyél nélkülözhetetlen számára, szürke egérkéből pedig igyekezz elegáns üzletasszonnyá válni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha beiratkoztál egy tanfolyamra, ebben a közegben mindig akad egy-két olyan ember, aki programokat szervez, de maradj ki a munkahelyi fondorlatokból.

Halak (02. 20-03. 20.) A Hold és a Nap kapcsolata olyan hatással van rád, hogy egy pillanat alatt megérted a párodat, de ne aggódj fölöslegesen a pénz vagy szeretteid jóléte miatt.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!