Napi horoszkóp: A Skorpiót egy váratlan vendég lepi meg - Augusztus 16.

2021.augusztus.16.

A Vénusz ma jegyet vált, szeptember 10-ig saját otthonában, a Mérlegben halad, ami sokak számára házasodási, társkeresési kedvet jelez. A szépség, a harmónia, a művészet, a divat és a társaságkedvelés fontos szerepet kap életünkben. A Nyilas-Hold és a Szűz-Merkúr quadrát fényszöge tehet róla, hogy este bármivel is foglalkozz, mindig valahová máshová fogsz vágyakozni, de ne sértődj meg valami apróság miatt. Mellőzd a tapintatlanságot és a sértő kritikát! Kicsit később viszont, amikor a Hold már a Szaturnusszal barátkozik, próbálj meg oktatni másokat, és bővítsd ki kapcsolataidat olyan emberek felé, akik segítségedre lehetnek elképzeléseid megvalósításában.

 Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 16.
Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 16.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A mai világban hihetetlen, hogy valaki olyan egyenes jellemű legyen, mint te: egyesek, talán ravasz fogást látnak benne, főnöködre, haverjaidra viszont számíthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Jóakarók hada fáradozik azon, hogy elakadt szekeredet kiemeljék a kátyúból, munkabírásod pedig arra enged következtetni, hogy nem leszel pénzszűkében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki csalódást okozhat indiszkrét viselkedésével, a szerelemben viszont hódító vagy és ellenállhatatlan, de nem akarsz senkihez sem alkalmazkodni.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden minden rendben halad, de amikor döntened kell, elbizonytalanodhatsz, ám ha veszel egy-két könyvet, és olvasol, ez mindenképen jól fog esni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy probléma megoldásához értesülésekre van szükséged, akkor tedd indokolttá céged számára a munkavacsora költségeit, amelyen az infókat beszerezheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elfoglald magad, hiszen akinek van egy lakása, az elvileg sohasem unatkozik, hiszen a ház körül mindig akad valami tennivaló.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy esti szóváltást leszámítva jó napod lesz, de ha a párod telefonál, feltétlenül menjetek el szabadtéri előadásra, és ami a továbbiakat illeti, az majd elválik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha rég várt ismerős vagy rokon látogat meg, arra igazán nem gondolhattál, hogy anyagi jellegű kéréssel fordul hozzád, amiben képtelen vagy segíteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még ha kedvetlenül indulsz is munkába, jól lásd el a feladataidat, nehogy szó érje a ház elejét, ám ha hozzá nem értésbe botlasz, hozd helyre a szituációt.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld megtoldani a hétvégét, ne futkoss feladatok után, amikor munkádat más is befejezheti – szellemednek, testednek nagy szüksége van a pihenésre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Találkozás, üzleti tárgyalás elmarad, nem azt kapod, amit ígértek, de vágj jó képet a dologhoz, az esti órákban viszont próbálj meg értelmes elfoglaltságot találni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkád miatt figyelmen kívül hagysz valamit, amit életed párja fontosnak tart, akkor a társad felhúzza az orrát, mert úgy érzi, őt hagyod figyelmen kívül.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!