Napi horoszkóp: A Kosok ma tele vannak ötletekkel - Augusztus 17.

2021.augusztus.17.

A Hold az optimista Nyilas jegyében kedvez a jogi és hivatalos ügyek rendezésének, de krémekkel és masszázzsal a csípőn és a combon lévő narancsbőr is eredményesen kezelhető. Mivel a Hold kora hajnalban a Szűz-Marssal, este a Halak-Neptunusszal zár be quadrát fényszöget, érdemes óvatosan közlekedni, mert elég egy rossz lépés vagy mozdulat ahhoz, hogy napokig szenvedj az isiásztól. Ma nem kell ahhoz különleges alkalom, hogy búcsút mondj a mindennapi taposómalomnak, és a készenlétben tartott útipoggyászoddal felfedezz egy divatos nyaralóhelyet. Mivel a Vénusz tegnap már belépett a Mérleg jegyébe, fontosnak tartod a szép környezetet. Ne lepődj meg, ha a párod viselkedését ma a lovagiasság jellemzi.

 Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 17.
Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma sokat nyüzsögsz, idealizmusod és lelkesedésed fertőző - menj a pároddal kempingezni vagy piknikezni, de ügyelj a sok ételt és italt kedvelő természetedre.

Bika (04. 21-05. 20.) Lazábban, kedvesebben kell viselkedned valakivel, akitől a bevételed függ: egy kis etyepetye egy Halakkal vagy Nyilassal, csak ne éljen vissza hiszékenységeddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered megérti, hogy szereted a szabadságot, s maga is hasonlóképpen gondolkodik, csak nehogy elveszítsd az eszedet egy bűbájos széltoló miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkád külföldre szólíthat - nyugtalanságodat úgy csillapíthatod, ha kimész a nagyvilágba, hogy a kalandokat ne csak otthon ülve, nassolva, ábrándozva éld meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a pasid valóságos világbajnok az ágyban, de ha csak a könnyen kihasználható nőt látja benned, ne viselkedj úgy, mint egy szexre éhes ragadozó.

Szűz (08. 24-09, 23.) Mivel a családi élet odaadásra, nyíltságra és őszintesége épül, s a párod éppen híján van ennek a két nemes tulajdonságnak, vond le a megfelelő következtetéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Noha kiválóan látod a nagy összefüggéseket, az apró részletekkel gondjaid adódnak, de a körültekintően előkészített tervek nem fulladhatnak kudarcba.

Skorpió (10.24-11- 22.) Ha nem engedheted meg magadnak azt a helyszínt, ahová randizni mennél, ne menj oda, viszont manapság egy magadfajta nőnek a maga hasznát is néznie kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Annyira szórakoztató társaságnak számítasz, hogy rokonaid megbocsátják tapintatlan megjegyzéseidet, de mielőtt csavarogni indulsz, zárd el a vízcsapot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod elmegy otthonról, azért kérdezz rá, mit tervez a mai napra, de ha nem kapsz őszinte választ, kezdeményezz vitát, de döntsd el, hogy nem bízol meg benne.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy véled, munkaadód jobban is díjazhatna, amiért hóbortos ügyfelekkel bajlódsz, igazad van, de a takarékosság ma nem tartozik legfőbb erényeid közé.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma talán még a szokásosnál is gyakorlatiatlanabb és álmodozóbb vagy, ezért legalább munka közben fektess egy kicsit nagyobb hangsúlyt a józan ész szavára.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói