A Bikák ma sok támogatásra számíthatnak - Napi horoszkóp: Július 12.

2021.július.12.

A Rák jegyébe lépő Merkúr rögtön randevút ad a Halak-Jupiternek, mely konstelláció kedvez a kommunikációnak. Megérzéseink és az a tulajdonságunk, hogy szavak nélkül is megértünk másokat s pontosan tudjuk, mire gondolnak, előnyös tárgyalási pozíciót jelent. A kommunikáció elősegíti a kapcsolatépítést, de a szerződéseket, a hivatalos utazásokat, az ingatlan-tranzakciókat és az üzleti megállapodásokat is a mai napra érdemes időzíteni. A Jupiter viszont nem csak a gondtalan utazásokat és a harmonikus családi kapcsolatokat szavatolja, hanem a vallással és a jogi témákkal összefüggő tevékenységekben is előnyös helyzeteket teremt. Kérj szívességet, megrendeléseket és meg fogsz lepődni, milyen könnyen érsz el eredményt. Egyesekből művészi hajlamuknak, megérzéseiknek vagy kreativitásuknak köszönhetően sztárok vagy sikeres vállalkozók lehetnek.

A Bikák ma sok támogatásra számíthatnak - Napi horoszkóp: Július 12.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Házad nyitva áll rokonaid előtt, s ahhoz, képest, hogy eddig milyen munkakörben dolgoztál, kész csoda, hogy hamar beilleszkedtél a Home-Office rendszerbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Akár pénzre, akár vállalkozó társra van szükséged, ma egymás után tűnnek fel a támogatók, a segítőkész emberek, akikkel könnyen el tudod fogadtatni magadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bejelentheted a párodnak, hogy jól fizető állást kaptál, s jóllehet nem töröd magad azért, hogy mindig együtt lehessetek, most kénytelenek vagytok együtt dolgozni.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkát, hivatalos utazást és egy tárgyalást illetően optimista lehetsz, jó hírek jutnak a füledbe, írásod publikálása vagy az ügyvédválasztás is szerencsésen alakul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az anyagi problémák vagy egy kölcsönügylet okozhat némi gondot, de bizakodó hangulatodat fokozza, hogy kedvesed vagy barátod csábító ajánlatot tesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Eloszlanak a félreértések kapcsolataidban, főnöködnek és támogatóidnak is kedvére tehetsz, ráadásul már a menyasszonyi ruhát is varrathatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerencse a munka és a tárgyalások frontján jelentkezik, és lehetővé teszi olyan megbeszélés lebonyolítását, amely jobb munkafeltételeket teremthet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagymestere vagy a férfiak és a jól fizető külföldi ügyfelek behálózásának, s el kell ismerned, hogy ez a megoldás anyagi helyzetedet is megkönnyíti.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod jól keres, és saját cége van, komolyan szívén viseli a lakásoddal vagy az üzleteddel kapcsolatos terved alakulását, és segítő kezet nyújt számodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kisebb-nagyobb gondokkal kell megbirkóznod, rokon vagy kolléga nagyon sokat segíthet, de biztosan eszedbe jut valami, amivel viszonozhatnád a kedvességét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Semmit sem kockáztatsz, ha felkeresed szeretődet vagy egyik ügyfeledet állásügyben, de nemcsak a várható magasabb jövedelem miatt, hanem miatta is…

Halak (02. 20-03. 20.) Jelentős nap karriered és magánéleted szempontjából: most kell beszélgetést kezdeményezned a főnököddel, a partnereddel, vagy megtervezni az esküvőt.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói