Napi horoszkóp: Utazásra fel, kedves Kosok, induljon a hódítás - Július 21.

2021.július.21.

A Nyilas jegyében lévő Hold és a Halak-Neptunusz négyszöge tehet róla, hogy a nap közepén álomvilágban élsz. Becsaphatnak, félrevezethetnek, de ha úszni szeretnél, használj valami fantasztikus terméket, ami megóvja sörényedet a tenger, az uszoda klóros vize és a napfény káros hatásától. Ideges lehetsz, még ha nem is mutatod, a hőség megvisel, ingerlékenyé és feledékennyé tesz. Ha megértél a szabadságra, akkor Ámor ma bőrönddel érkezik, hogy együtt indulhass nyaralni a pároddal, vagy felkeresd a szeretett személyt, aki egy másik városban lakik. Az esti órákban a Hold és a Mars trigon fényszögének köszönhetően talán egy külföldi személy varázsol el, ráadásul sok üzleti tippet is kihalászhatsz a nagy nyüzsgésből.

Napi horoszkóp: Utazásra fel, kedves Kosok, induljon a hódítás - Július 21.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Az utazás jó ötletnek tűnik, és ha tényleg az a szándékod, hogy meghódíts egy alfahímet, a pasinak nem sok esélye lesz pimaszul vonzó lényeddel szemben.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha ennyire biztos vagy abban, hogy jó az ízlésed, berendezheted a lakásodat saját ötleteid alapján, de ma még a szenvedélyek is elszabadulnak a hálószobában.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered azt szeretné, ha olyannak látnád, amilyen, és nem mások elmondása alapján alkotnál róla hamis képet, de a házasság nem lehet a munkád alternatívája.

Rák (06. 22-07. 22.) Semmi sem csodálatosabb annál, hogy olyasmit csinálsz, amit szeretsz, és ezért még jól meg is fizetnek, ám ha van időd, biztos, hogy ma szenvedélyesen vásárolsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nyaralás és kedvenc sportod felhasználható társkeresésre, ma te vagy a bulik királynője, és ahhoz is jogod van, hogy kissé elkényeztesd magad némi luxussal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eleged van már a szabad életből, a háztartásból, és szeretnél férjhez menni, ne dobd el a jövődet egy jó pasival csak azért, mert a szíved előzőleg összetörte valaki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem csak a rokonaiddal vagy a szomszédokkal vágysz kontaktusra, akkor öltözz ki és menj el egy partira, ahová a pasid vagy üzletfeled meghív.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletasszonyként virágzó vállalattá varázsolhatsz egy veszteséges céget, feltörekvő művészként pedig behálózol valakit, aki hozzásegíthet a szakmai hírnévhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Befizethetsz egy luxusutazásra, a pasiddal végre elutazhattok a divat és a szerelem városába, ahol némileg megfelelőbbé teheted és felújíthatod a ruhatáradat.

Bak (12. 22-01. 20.) A hitelkártya felesleges pénzkidobásra csábíthat, de ha új szexuális lendületet akarsz vinni a kapcsolatodba, keresd az alkalmat csábítási trükkjeid bevetésére.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma képtelen vagy ellenállni egyik ismerősöd erotikus csábításának, de a horoszkópod azokra a veszélyekre is figyelmeztet, amivel ingerlő öltözéked együtt jár.

Halak (02. 20-03. 20.) Mondj igent egy állásajánlatra, és értesd meg a kollégáddal vagy ügyfeleddel, hogy nem csak azért vonzódsz hozzá, mert a pályád egyengetését várod tőle.

Ez is érdekelhet

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói