Napi horoszkóp: Mozgalmas napnak nézünk elébe - Július 22.

2021.július.22.

Mozgalmas nap következik: a Nap átlép egy hónapra az Oroszlán jegyébe, ráadásul a Vénusz is már a Szűzben folytatja útját, ahol száműzetésben van. Mivel a Vénusz a Szűzben képtelen elfogadni a tökéletlenséget, állandóan kritizálja a partnerét és környezetét, ami gátlásokat okozhat a társában és megakadályozza a szeretet spontán megnyilvánulásait. A szerelem bolygója szembenállásba kerül a Halak-Jupiterrel, aki energiát veszít azzal, hogy hamarosan visszatér a Vízöntőbe. Jóllehet egy nagyon felelősségteljes Vénusz működik, de már nem hisz az ígéretekben, a fehér lovon érkező hercegekben, csak a valós tényekben. Ma kerüld a pereskedést, ne tervezz költséges utazást és ne irigyeld gazdag ismerőseidet! És ne lepődj meg, ha a kiszemelt pasi már foglalt vagy mániákusan őrzi a függetlenségét. Óvakodj a pazarlástól, de az ételek-italok és a testi örömök élvezetében is fogd vissza magad.

Napi horoszkóp: Mozgalmas napnak nézünk elébe - Július 22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nagy a kísértés, hogy ellustulj, aminek kellemetlen szakmai, anyagi, érzelmi és jogi következményei lehetnek, irodai románcod miatt is kényes helyzet alakul ki.

Bika (04. 21-05. 20.) Társasági életed virágzik, valaki, aki hadilábon áll a hűséggel, a szokottnál több figyelmet fordít rád, de ne fáradj a kapcsolat szorosabbra fűzésével.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Párod nem lesz szórakoztató, inkább szőrszálhasogató, munkahelyeden minden alkalmat megragadnak az ivásra, te meg védőoltást kaptál szerénység ellen.

Rák (06. 22-07. 22.) Nyugalmas időszakra akkor számíthatsz, ha nem vétettél a szabályok ellen, de jobban jársz, ha nem töltöd együtt a szabadságodat rokonaiddal, kollégáiddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valami megmámorosít, az a pénz, a szépen dagadó erszény, de hitelügyben, költekezésedben ne menj túl az ésszerűség határán, ne költekezz felelőtlenül!

Szűz (08. 24-09. 23.) Tanuld meg kifejezni az érzéseidet, máskülönben hiába reménykedsz viszonzásukban, pénzügyeid viszont nem függhetnek kiszámíthatatlan párodtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel nagyon könnyű belebukni a kockázatos vállalkozásokba, ne változtass állást, ne vidd túlzásba a nagylelkűséget, de az évágyadat sem ártana visszafognod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha könnyelműen belemész egy kalandba vagy anyagi kockázatba, ne várj biztosítékot, és azzal a lehetőséggel is számolnod kell, hogy alaposan rászednek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlanügyletben, munkában ne éld bele magad olyan helyzetbe, aminek csekély valóságalapja van, de akkor virágzol igazán, amikor a napi munkát elvégzed.

Bak (12. 22-01. 20.) Párkapcsolatodban, hivatásodban irreális elvárások okozhatnak csalódást, kiderül, hogy mások az igényeitek - utazás közben pedig megbírságolhatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)A pénz néha elveszi az eszedet: közös üzleti vállalkozásod vége az lehet, hogy a pároddal vagy barátoddal egymás ellen harcoltok, az üzlet pedig csődbe mehet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olyan dologba próbálnak belevinni, ami ellen az erkölcsi érzéked tiltakozik, ne hagyd, hogy elragadjon a ló, és ne akarj eltartott feleség vagy szerető lenni!

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói