Napi horoszkóp: Ma nagyon jó ajánlatokat kaphatsz - November 8.

2021.november.8.

A hét első napján a Hold már a Bak jegyében halad, ahol komolyságot, koncentrációd és elszántságot jelez. Reggel együttállásba kerül a Vénusszal, míg később a Skorpió-Merkúrral és a Marssal barátkozik, az esti órákban viszont háromszöget zár be a Bika-Uránusszal: a hatalom, az ambíció és a pénz ugyan burokba zárja az embereket, de nem szenvedsz hiányt bókokban, házassági és üzleti ajánlatot is kaphatsz, és azt is kezded megtanulni, hogyan fogadd a szép szavakat. Bemutatkozó beszélgetésed sikerében bízhatsz, de ne hidd, hogy szigorú üzletasszony-jelmezed nélkül menthetetlenül elvesznél a férfiak által uralt szakmai és üzleti világban. Fogyassz gyökeres zöldségeket, ne ódzkodj a változásoktól, kapcsolataidban legyél lazább, a munkában és az anyagiakban pedig érdemes kiszámítható kockázatokat vállalnod.

Napi horoszkóp: Ma nagyon jó ajánlatokat kaphatsz - November 8.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) A munkahelyi szabályok, hagyományok és szokások túl merev betartása visszafoghatja lendületedet, de ambiciózus szakmai és üzleti céljaid egyre közelebb kerülnek.

Bika (04. 21-05. 20.) A házasság nem üzlet, mégis megeshet, hogy a hormonok vagy a társad vagyona dönti el, esetleg olyan nevetséges valami, mint Bak-napokon a szerelem.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma a munka és az üzlet hív, sőt még az adóügyekkel is foglalkozni kell, magánéleted kissé elhanyagolt terület, így csak rövid időd jut az élvezetekre.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár sznobizmussal vádolod a párodat, de az ágyban és az üzleti életben fáradhatatlanok és boldogok vagytok, hiszen találtál egy szeretőt, aki mindig ráadást ad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fontos számodra a munkahelyi biztonság és a stabilitás, de amikor egy remek állásajánlat adódik, nincs az, amit meg ne tennél előrejutásod érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nincs szükséged pasira azért, hogy eltartson, megvan a saját boltod, de a kapcsolatokat tárgyalásokat és az üzletkötéseket illetően a favoritok között leszel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A bolygók átlagon felüli napot ígérnek: kedvező fordulat befektetési ügyben még azok számára, is, akik eddig megoldhatatlan problémákkal küszködtek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha megolvasztasz egy jégszívet, átéled a szenvedély pillanatait, de közösségben, összefogással jobb eredményt érsz el, mint amilyet egyedül elérhettél volna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ez a hétfő nem indul túl jól, semmit sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon hasznod, a párod viszont zokon veheti, hogy csak a kedvteléseidre költesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ez a hétfő új reményekkel kecsegtet: végre beszélhetsz a nagy Ővel, megbíztok egymásban, elmenekültök a megszokott rutinból, és készen álltok a szórakozásra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nagyon fárasztó, kedvezőtlen hírekben és elutasításokban bővelkedő munkanap kezdődhet, de biztosan megtalálod az enyhülést társaságodnak köszönhetően.

Halak (02. 20-03. 20.) A saját utadat járod, új bevételi forrást találsz, szívesen utazgatsz a pároddal, és ha vállalkozásodhoz befektetőkre van szükséged, fordulj a barátaidhoz.

Ez is érdekelhet

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről