Napi horoszkóp: A Bika ma nagyon sikeres lesz a munkájában - Szeptember 16.

2021.szeptember.16.

A Hold a Bak jegyében kezdi a napot, együttállásban a Plútóval. A reggeli órákban lehetőleg ne provokálj hatalmi harcot, és óvakodj az érzelmi zsarolástól. Délután, amikor a Hold már belép a Vízöntőbe és később barátságos fényszöget zár be a Mérleg-Marssal, ha megismerkedsz valakivel az interneten, akkor jó eséllyel hamarosan személyesen is találkoztok. Legyél nyitott, de nem érdemes túl gyorsan elköteleződni – szánj időt arra, hogy alaposan megismerd a másikat! Sor kerülhet szakmai vagy üzleti találkozóra, lelkesedésed is ragályos, és ez a legjobb alapfeltétel érdekeid érvényesítésére. Összpontosítsd energiáidat a kapcsolatok ápolására és megerősítésére, miközben új kapcsolatokat is létesíthetsz. Ez egy alkalmas nap a hálózatépítéshez és olyan emberek megismeréséhez, akik potenciális munkaadóid vagy üzleti partnereid lehetnek.

Napi horoszkóp: A Bika ma nagyon sikeres lesz a munkájában - Szeptember 16.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt el vagy foglalva a munkáddal, de később ne szorítsd háttérbe partnered vagy barátnőd akaratát, diplomáciával többet érhetsz el, mint erőszakkal.

Bika (04. 21-05. 20.) Délelőtt bebizonyíthatod szakmai rátermettségedet, és talán még este is túlságosan is elfoglalt vagy ahhoz, hogy behatóan foglalkozhass egy nyomulós fazonnal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha délelőtt rövidtávú prognózisok alapján hozol pénzügyi döntéseket, hibát követsz el, este viszont megkívánhatsz valakit, aki nem hajlandó a tenyeredből enni.

Rák (06. 22-07. 22.) Biztonságban érzed magad a párod mellett, de ne követelőzz; ha neked nem túl fontos a szex, a pasid bezzeg az esti órákban profi a hálószobai mutatványokban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne csodálkozz, ha párod este kigúnyolja maradi életfelfogásodat, mely szerint elvárod, hogy mindenki hozzád igazodjon, és helyesnek tartsa, amit teszel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Délelőtt közelebb kerülhetsz valakihez, akinek fontos a szex, de később a munkádban vagy az üzletben adódó előre nem látható események miatt improvizálnod kell.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családban nem lesz minden fenékig tejfel, de ha kalandot keresel, találsz, ám ha szexről, pénzről vagy hobbidról van szó, kockázat nélkül nincs győzelem.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elszigeteled magad, elégedetlen leszel, de amikor azt látod, hogy egyik rokonod gondos tervezés nélkül is boldogul, rájössz, hogy agyonszervezted az életedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt elintézheted a hivatalos ügyeket, és ha tudod, hogy fel akarsz hívni valakit, akivel szeretnél kapcsolatba lépni, akkor kérd el a számát eredeti módon.

Bak (12. 22-01. 20.) Estig a siker új útjai nyílhatnak meg munkádban és pénzügyeidben, ám ha a remélt változás nem következik be anyagi szinten, akkor nem csak a másik a hibás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégáid és még a párod is versengenek az együttműködésedért, este viszont megcáfolhatatlan bizonyítékot kaphatsz kedvesed heves erotikus vonzalmáról.

Halak (02. 20-03. 20.) Mint a gyík télen, mindenki számára elérhetetlenné válsz, hogy feltölthesd akkumulátoraidat, de rejtsd el a bankkártyádat, ma csak nézegesd a kirakatokat.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!