Napi horoszkóp: Új munkalehetőség a láthatáron a Kosok számára - Szeptember 5.

2021.szeptember.5.

Vasárnap a Merkúr és a Szaturnusz közötti trigon fényszög ambíciót, logikát, lelkiismeretességet, kísérletező kedvet és koncentrációt ad. Most gondosan mérlegeled a tetteidet, és kitartóan valósíthatod meg terveidet. Módszeres és szorgalmas vagy. A Merkúr azt javasolja, hogy ma a szavakra, az eszmecserékre és az együttműködésre összpontosíts. Ne maradj csendben, mondd el szándékaidat és elvárásaidat egy olyan pasinak, aki hajlandó meghallgatni, megérteni és megfontolni valamit. A hétvégén a kommunikáció hídépítő funkciója jellemzi a kapcsolatokat. A szerelmi életedet a jó hangulatod és a kommunikációs készséged határozza meg, amely segít megoldani minden problémát.

Napi horoszkóp: Új munkalehetőség a láthatáron a Kosok számára - Szeptember 5.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Barát, rokon új munkalehetőséget ajánl, társasági életed élénk lesz, együttműködsz a kollégákkal, de megeshet, hogy egy magas rangú személlyel találkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma úgy határozol, hogy ideje megtudnod, milyen kilátásaid vannak az előléptetésre, de magasabb rangot és jövedelmet csak hatékony munkavégzéssel érhetsz el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Felelősségteljes viselkedéseddel könnyebbé teheted szeretteid életét, és annak is elérkezett az ideje, hogy tapasztalataidat, szellemi erőtartalékaidat kamatoztasd.

Rák (06. 22-07. 22.) Készíts olyan tervet, amellyel hozzájuthatsz mások pénzéhez; a pároddal elindíthatsz egy ingatlanprojektet, amely gazdasági szempontból hasznosnak bizonyul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma letérhetsz a megszokott útról, kollégáddal pedig a legjobb úton vagytok afelé, hogy viszonyotokból több legyen barátságnál vagy munkakapcsolatnál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elvállalsz egy nehéz feladatot, amelyért piacképes bérezést kapsz, de ha a párod nehezen viseli, hogy még vasárnap is dolgozol, kárpótold az elvesztegetett időért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Igazi érzéseidet nem kell üres szólamok mögé rejtened, ma nem támadnak nehézségeid, ha a párodnak és a rokonaidnak mindig azt mondod, amit gondolsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Óvakodj attól, hogy elrejtőzz az emberek elől: adj lehetőséget azoknak, akik törődnek veled, de a barátaid kölcsönért jönnek, nem a társaságod kedvéért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan információhoz jutsz, amely elsősorban az anyagi és hivatásbeli előmeneteled szempontjából fontos, s talán még a párod feltételeit is hajlandó vagy elfogadni.

Bak (12. 22-01. 20.) Szedd össze magad, ha bértárgyalásra vagy felvételi interjúra készülsz, próbáld meg a lehető legtöbbet kihozni az adódó lehetőségből: a jó időszak nem tart örökké.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kommunikációs készséged közelebb visz a párodhoz, aki lángésznek tart, a reflektorfénybe kerülhetsz, ráadásul egy vallomásra vagy üzleti ajánlatra is számíthatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne vásárolj hitelre, de ha nyereségesebbé akarod tenni vállalkozásodat, társulj a pároddal és lehetőleg pihenéssel töltsd fel az akkumulátorodat.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.