Napi horoszkóp: Ma a kulcsszó a türelem - Április 1.

2022.április.1.

Újhold a Kosban, együttállásban a Merkúrral: nem áprilisi tréfa, hogy ez a nap az új kezdetek időszaka. Ez a konstelláció jó kiindulópont és alap minden kezdeményezéshez és üzlethez, mert szellemileg aktív vagy és jó ítélőképességgel rendelkezel. Ha nem sikerül több ügyfelet elérned, akkor egy új vállalkozásra való felkészülésed még sikerrel járhat. Energikusan vágsz neki a napnak, de erőszakosság helyett próbáld meg inkább türelemmel és rábeszéléssel elérni célodat. Ha nincs időd sportolással levezetni felgyülemlett energiáidat, legalább sétálj egy nagyot! A mai napot a kalandok és izgalmak jellemzik, sok az energiád, és nehezen maradsz meg egy helyen. De ne erőltesd túl a szemed, hiúságodnál fontosabb a megfelelő szemüveg használata.

Napi horoszkóp: Ma a kulcsszó a türelem - Április 1.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Akaraterőd határozott döntésekben nyilvánul meg, de ne habozz kifejezni kedvesednek és szeretteidnek, hogy mit érzel – megkapod azt a választ, amire számítasz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ezen a napon sok olyan dologra derül fény, ami azonnali figyelmet igényel, erre fel kell készülni, különben úgy fogod érezni, hogy kihúzzák a talajt a lábad alól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az Újhold a Merkúrral karöltve felpörgeti a kapcsolataidat, társasági életedet és az üzletet, serkentve a jó ötleteket és arra késztet, hogy többet akarj mozogni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne is tagadd, hogy szeretsz jól élni, és ezért a célért kész vagy keményen dolgozni, de állásügyben kerüld az elhamarkodott döntéseket, ezek nem a természeted részei.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tettvágyadat senki és semmi nem nyomhatja el, új eszményekkel és tanulmányokkal akarsz megismerkedni, sőt úgy érzed, megérdemelsz egy kis vakációt is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma az üzleti lehetőségeid kerülnek előtérbe: hozzájuthatsz korábban esedékes járandóságodhoz, vagy egyik barátod, aki tartozott neked, visszafizeti adósságát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen félreértheted partnered gyors döntéseit, lehetséges apró nézeteltérés a családban és a barátokkal, de koncentrálj arra, amit igazán szeretnél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a munkádat mindenek fölé helyezed, beleértve az egészségedet is, ne csodálkozz azon, ha mindenki belefáradt abba, hogy hallja, milyen elfoglalt vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagy szenvedély a láthatáron: ma még egy rettegett első randi is jól sikerül, és ha kibontakoztatod kreativitásodat, talán meg is élhetsz a tehetségedből.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy nagyobb kiadással járó beruházás megoldhatja gondjaidat, de ne hagyd, hogy a körülötted lévő emberek beleavatkozzanak a dolgaidba és befolyásoljanak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szingli vagy, ne várd, hogy mások kirángassanak ebből a helyzetből, kezdeményezz, ismerd meg a neten azt a személyt, akire már felfigyeltél.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy pályamódosítást fontolgatsz, de anyagi helyzeted csak akkor fog javulni, ha költségvetést készítesz, és korlátozod a meggondolatlan költekezést.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő