Napi horoszkóp: A Nyilas koncentráljon a kapcsolataira ma - Június 16.

2022.június.16.

A mai napon az Ikrek jegyében lévő Nap harmonikus fényszöget zár be a Vízöntőben már hátráló Szaturnusszal: könnyen veszed az akadályokat, kitartással, kemény munkával és önfegyelemmel érheted el céljaidat. Nem ártana olyan edzést beiktatni programodba, amely erősíti csontjaidat. Kapcsolatba kerülhetsz olyan partnerrel, aki nálad sokkal idősebb. Ha keményen dolgozol, feletteseid, támogatóid felfigyelnek rád, tudásodat csapatod érdekében hasznosíthatod. Ám a Nap és a Halak-Neptunusz ártalmas fényszöge miatt néha szívesen kibújnál a kötelezettségeid alól, és inkább az álmaidba menekülnél. Hazugság, félreértés vagy félrevezetés okozhat bonyodalmakat, s problémákra számíthatsz, ha figyelmen kívül hagyod a valóság tényeit. Kerüld az alkohol- és drogfogyasztást vigyázz a pénzedre, értékeidre és ismerd fel, mikor káros az önfeláldozás.

Napi horoszkóp: A Nyilas koncentráljon a kapcsolataira ma - Június 16.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyi csapatodban nélkülözhetetlenné válhatsz és szeretnéd teljes intenzitással megélni a szerelmet, de valami megakadályoz, talán az árulástól való félelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Magabiztos karrieristaként minél reálisabbak a céljaid, annál könnyebb őket elérned, pénzügyekben viszont ne bízz a barátokban, akik kihasználják önzetlenségedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tökéletes, ha elméd tele van új információkkal, utazási és üzleti tervekkel, de valaki ellophatja a munkádat, és úgy mutatja be, mintha a sajátja lenne.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod kezeli pénzt, és neked kérned kell a különböző kiadásokra, ez sokat ronthat függetlenségeden, ráadásul távoli utazás közben is anyagi veszteség érhet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szingliként próbálj meg egy kellemes estét eltölteni a barátaiddal vagy nem éppen hétköznapi kollégáddal, de légy résen, amikor valaki megpróbál átverni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyi kedvesed tudja, milyen fontos számodra egy új munka, ami a belépőjegyed lehet a felsőbb körökbe, de sem a párodban, sem a főnöködben nem bízhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnéd, ha a pasid, aki vigyáz a függetlenségére, végre elszánná magát a családalapításra, a tanulás és a munka viszont ma összeegyeztethetetlen egymással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne vásárolj hitelre, és ami a fizetésedet illeti, főnök hiába ígér meg fűt-fát, minden marad a régiben, de a párodtól és a gyerekedtől se várj olyat, amire képtelen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Koncentrálj a pénzre és a kapcsolatokra, de a mai napon csalódás vár az otthont kereső párok számára: a kastélynak tűnő dolog valójában csak szeméttelep.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénzügyeid nincsenek a legjobb állapotban, ám hamarosan ott leszel, ahol lenni szeretnél, de ne foglalkozz a problémákkal, és ne üsd bele az orrod mások dolgába.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy érzed, hogy kapcsolatodban nagyobb mozgástér járna neked, a párod viszont elvárja tőled, hogy elkötelezd magad, de valaki szemet vethet az értékeidre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha otthon dolgozol szervezettségben nem vagy az élen, de számíthatsz régi, okos kollégáid támogatására, akik készek viszonozni egy régen kapott szívességet.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.