Napi horoszkóp: A Bikák ne kerüljék a konfliktusokat - Június 22.

2022.június.22.

A Hold ma a Kos jegyében halad: az új projektek és a spontán ötletek könnyen megvalósíthatók, de kipróbálhatsz akár egy új sportot is, csak a türelmetlenségedet és a haragodat kell megfékezned. Független és harcra kész világodban kevés hely marad az érzelmeknek, képtelen vagy elviselni mások gyengeségét, és mivel a kompromisszum fogalma ismeretlen számodra, érzelmi és családi kapcsolataidban szaporodnak a konfliktusok. Ami a pasizást illeti, az elejtett vad szerepe nem illik hozzád, viszont jól kijössz a férfiakkal, szívesen sörözöl, vagy együtt szurkolsz velük a sportpálya lelátóján. Mivel könnyen haragra gerjedsz, agressziódat vezesd le intenzív mozgással, de hajszárításkor legyél óvatos: a forró levegő roncsolja a hajat. A Hold és a Mars együttállása este ingerlékennyé, erőszakossá, de szenvedélyessé is tehet. Ha hajlamos vagy fejfájásra, igyál sok vizet, de mondj le a csokiról, a kávéról, a sajtról és az állati eredetű fehérjékről.

Napi horoszkóp: A Bikák ne kerüljék a konfliktusokat - Június 22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha felizgatsz valakit, amíg úgy nem kíván, hogy majd belehal, de ő az autó hátsó ülésével szemben előnyben részesíti az ágyat, képes leszel hazacipelni áldozatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne feledd, hogy a konfliktuskerülés, a passzív agresszió még nem oldja meg a problémákat - ma sokkal jobban tetszene neked, ha beverhetnéd titkos ellenséged fejét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akire gondolsz, nem volt megfelelő számodra, ezért inkább a barátságra fogadj, ám ha szeretsz párban vásárolni, szükséged lesz divatguru barátnődre.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem a főnöknek való benyalás révén juthatsz magasabb pozícióba, ma keresztülverekszed magad a csúcsig, csak nehogy egy rabszolgahajcsár korbácsa alá kerülj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hatósági intézkedés felingerelhet, de az utazás, a kapcsolatok és a barátságok pole pozícióba kerülnek: talán kirándulást terveztek, hogy találkozhassatok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az anyagi siker utáni vágy hajt, de ha felfedezed a párod hűtlenségének bizonyítékait, ez felér egy közepes katasztrófával, ő viszont egy vipera mellett fog ébredni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem minden csatát lehet megnyerni, de engedelmesség helyett ma meg kell küzdened hitveseddel és főnököddel, aki olyan, mint egy mogorva kiképző tiszt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Úgy gondolod, hogy ha azt akarod, hogy valami elkészüljön, leginkább saját magadnak kell megcsinálnod: a teljesítménykényszer azonban migrént okoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szerencséd van, siker vár rád vállalkozásodban, ám ha még mindig az igazit keresed, találkozhatsz valakivel, akiről kiderül, hogy sokkal több, mint egy barát.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon kerülendő a harag, ám ha a párodnak sikeres üzletasszony helyett házvezetőnőre van szüksége, ajánlatát faragatlannak és romantikátlannak tartod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Közlekedj óvatosan, de ha munkáról tárgyalsz, egy taktikai vágásra reagálj gyorsan, s használd ki, hogy reklámot csinálhatsz tevékenységednek, termékeidnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Próbálj egyensúlyt találni a bevételek és a kiadások között, de ha úgy látod, hogy a párod kész pénzért bárkit megvásárolni, ma túlságosan sokba kerülhetsz neki.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.