Napi horoszkóp: A párkeresés ma beindul - Május 13.

2022.május.13.

Mivel a Hold a Mérleg jegyében jár, férj vagy partner nélkül nem érzed jól magad a bőrödben. A mai nap a béke, a szépségápolás jegyében telik, de testestül-lelkestül beleveted magad a társkeresésbe is. Úgy érzed, feltétlenül kerítened kell egy megfelelő pasit, talán kész a terved is. De a Hold és a Kos-Vénusz szembenállása miatt utálsz mindent, ami közönséges, egy diszharmonikus kapcsolat pedig könnyen felboríthatja lelki egyensúlyodat. Félő, hogy csak akkor vagy elégedett magaddal, ha a pasik vonzónak találnak. Ebből fakadhat, hogy félsz az egyedülléttől, a konfliktusoktól, és túlzott alkalmazkodással igyekszel kedvében járni környezetednek. Előfordulhat felfázás vagy valamilyen nőgyógyászati panasz.

Napi horoszkóp: A párkeresés ma beindul - Május 13.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nem újdonság számodra, hogy hódítani akarsz, de a nyugalom és a megfontoltság lesz a fegyvered, hogy szembenézz egy családi vagy házassági konfliktussal.

Bika (04. 21-05. 20.) Igyál a szokásosnál több vizet, de ha nem vagy biztos abban, hogy helyesen értelmezed mások szándékait, kollégáid ingyenes jó tanácsait akkor se fogadd el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Miután kóstolót kaptál egyik ismerősödből, természetesen többre vágysz, és ami köztetek kialakulhat, az több volna annál, amit barátságnak szoktak nevezni.

Rák (06. 22-07. 22.) A túlzott alkalmazkodás problémát jelenthet, ezért ma határozottabb fellépésre van szükség, mert bizonyos családi és munkahelyi problémákat kell leküzdened.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kényes ügyben kérik ki a tanácsodat, ne kertelj, de a belátásodtól is függ, hogy a dolgok megnyugtatóan rendeződnek-e, vagy balul sülnek el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hajszolod a pénzt, de ha mértéktelenül költekezel, akkor valamilyen kényszer hajt, és talán szégyelled is, amiért e téren nem működik az önkontrollod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Aki szingli és szerelmes, ne hajtson rá a kiszemelt pasira, inkább várja meg, míg a másik megteszi az első lépést, különben nagy csalódásba ütközhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vannak, akik megpróbálnak hátba szúrni a munkahelyeden, életed párjával viszont kesztyűs kézzel kell bánnod, el kell játszanod a szerető hitves szerepét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Boldogság és romantika kavarog a szívedben péntek 13-án, kreatívnak, szenvedélyesnek érezheted magad, s elkaphat egy új szerelem varázsa.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha veszekedés robban ki a családban vagy a munkahelyeden, fogd vissza harcias természetedet, ami a párodnak nem kell, inkább lépj fel közvetítőként.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyik kollégád vagy rokonod a legapróbb inzultus miatt is agresszív lesz, ne félemlítsen meg a zord külső, inkább hagyd figyelmen kívül ezt a személyt.

Halak (02. 20-03. 20.) A péntek 13. a balszerencse napjának számít, ezért pénzügyekben kerüld el mindazt, ami nem biztonságos és nem garantált, költekezésről pedig szó sem lehet.

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex