Napi horoszkóp: próbáld megőrizni lelki békédet - április 10.

2022.április.10.

Ezen a vasárnapon Kos jegyében lévő Merkúr és a Bak-Plútó diszharmonikus fényszöge az elme és a gyökeres átalakulás erői közötti összecsapásra utal: olyan időszak ez, amikor a Merkúr gyors intellektusa beszennyezheti magát a Plútó sötét gondolataival, gyanakvásával és manipulációival. Ez a fényszög óva int attól, hogy kényszeresen, fanatikusan viselkedj és gondolkodj, vagy másokra erőltesd a véleményedet. Szerződés- és üzletkötés meghiúsulására, közlekedési balesetre, bűntudatébresztő szemrehányásokra, manipulatív befolyásolásra, megállapodások megszegésére is számíthatunk ezen a napon. Mivel hajnalban a Plútó még a Rák-Holdat is támadja, mielőtt még átmenne az Oroszlán jegyébe, próbáld megőrizni lelki békédet. Félő, hogy ma makacskodunk, nem fogadjuk el mások véleményét, ami bizonyos esetekben verbális hatalmi harcokhoz vezethet. Oroszlán-Hold napokon figyeljünk a vérnyomásunkra!

Napi horoszkóp: április 10.
Napi horoszkóp: április 10.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha egy szakmai vagy üzleti vita során provokálod és bosszantod a másik felet, diplomatikusan válts témát, de próbáld meg ellenőrzés alatt tartani a dolgokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ideje eltemetni a csatabárdot és elfelejteni a féltékenységet - lehetőleg ne adj ki bizalmas információkat, ám ha valami nem tetszik neked, önts tiszta vizet a pohárba!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha adósságod van, mégis elcsábít a barátnőd egy kis shoppingolásra, előveszed ugyan a hitelkártyát és a pénztárcát, majd rögtön vissza is teszed a táskádba.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod kíméletlen üzletember és belebújik a tábornok szerepébe, nézeteltérésetek eredménye akár egy csorba fog is lehet, ha könyörtelenné válik a küzdelem.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha elveszted a parancsnoki jogart (de csak átmenetileg), légy résen, mert valaki azt hiszi, hogy feltételeket szabhat anélkül, hogy az érdekeidet figyelembe venné.

Szűz (08. 24-09. 23.) A pasid morbid szexuális kívánságokkal bombáz, és ha vállalkozóként egy üzlet vagy szerződés forog kockán, csak 90%-ban leszel elégedett az eredménnyel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Viták és üres hűtőszekrény, de szerencsére vasárnap is nyitva vannak a bevásárlóközpontok - joggingod és edzőcipőd viszont nem éppen izgató randiszett.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy le kell mondanod egy utazásról vagy üzleti tárgyalásról, legalábbis korlátoznod kell annak időtartamát munkahelyi vészhelyzet vagy betegség miatt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi civódás várható, ez nem a megfelelő döntések meghozatalának napja: hagyd, hogy a józan ész vezessen, természetesen kifogástalan ösztöneiddel párosítva.

Bak (12. 22-01. 20.) Az otthoni vagy szakmai csatát képes vagy megnyerni lőszer nélkül, rokonaid viszont nem viselik el rosszindulatú megjegyzéseidet, manipulatív trükkjeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megmagyarázhatatlanul kitörlődik az a kis üzenet, amit írsz és küldesz kedvesednek, hallgass a kozmosz jelzéseire, talán szükséged van egy kis szünetre.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel szórod a pénzt vásárláskor, fittyet hányva az emelkedő árakra, nem úszod meg a napot fejmosás nélkül, ráadásul a manipulációnak is ki vagy szolgáltatva.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő