Napi horoszkóp: feszültségek mellett, akár jöhet szerelem első látásra is ma - április 18. hétfő

Húsvét hétfőn, amikor a Bika-Merkúr együttállásba kerül a Vízöntő-Uránusszal, szakíthatsz a hagyományokkal, de ki kell békítened néhány patvarkodó rokont vagy barátot.

 Napi horoszkóp: április 18. hétfő: ma kár első látásra is szerelembe eshetsz
Napi horoszkóp: április 18. hétfő: ma kár első látásra is szerelembe eshetsz
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Gondolkodásunk változékony, lehetünk ingatagok, felületesek vagy elhamarkodottak. A közlekedéssel és az elektromossággal kapcsolatos vészhelyzetek száma szaporodik. Mivel a harmonikus Vénusz-rezgések is működnek, a szerelem, az ismerkedés és a házasság frontján nem kell aggódnunk.

A Vénusz-Merkúr-Uránusz rezgések kellemes látogatásokat, ösztönző találkozásokat és beszélgetéseket jeleznek, de „szerelem első látásra” helyzet sem kizárt. Megjelenik kreatív energiánk, valamint művészi és üzleti érzékünk - továbbá aktív képzelőerő, vidámság, könnyedség és inspiráció jellemzi a hét első napját. A Nap és a Plútó közötti négyzet viszont a feszültség és a hatalmi harc egyik aspektusa. Balesetveszélynek vagyunk kitéve, ezért a közúti közlekedésre fokozottan ügyeljünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne számíts anyagi haszonra húsvétkor, mert a csillagok valami mást ígérnek: olyan gyengéd érzelmeket, amelyeket megoszthatsz a pároddal és szeretteiddel.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy sikertelen időszak után képes leszel egy érzékiséggel és sok gátlástalansággal teli napot átélni, de hivatásodban és az anyagiakban is fordulópont elé nézel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Idegességed elégedetlenséggel párosulva konfliktust okozhat rokonaiddal, kimerült vagy, s csak úgy nyerhetsz némi erőt, ha szeretteid elkényeztetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Túl sokat törődsz mások szükségleteivel, visszafogod magad, hogy kényelmes otthont teremts a családnak, de Húsvétkor egy váratlan ajánlat változáshoz vezet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha dolgozol, munkahelyeden feszült hangulatra számíthatsz, ha nincs állásod, adódhat egy váratlan lehetőség, de a változás hatással lesz párkapcsolatodra.

Ezek a csillagjegyek szeretnek a legjobban új dolgokba kezdeni

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkád külföldre szólíthat, de a pároknak meg kell próbálniuk újraéleszteni a kapcsolatot - igyekezz kielégíteni partnered igényeit - biztosan hálás lesz érte.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatodban a legfeszültebb téma a pénz lesz: fontos, hogy anyagilag ne függj a párodtól, mert elképzelhető, hogy kockázatos üzleti tranzakcióba fog.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az ész és a szív nem mindig értenek egyet, de kövesd inkább a szíved, mert a racionális Merkúr ellened fordul: mások elképzeléseit kell megvalósítanod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha együtt dolgozol a pároddal, ez stresszállapotot idézhet elő, ám ha egy teljesen új területen akarod kipróbálni magad, a változtatást alaposan mérlegelned kell.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig meg voltál győződve arról, hogy a jó kapcsolathoz kevés a szenvedély, pénzre is szükség van, szerelmi életedbe most végre az érzelmek is beleszólnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valami elromlik otthon, javíttatásra kell költeni, de valódi kapcsolatot akarsz, nem elégszel meg olyan viszonnyal, ahol a szerelem függőséget jelent.

Halak (02. 20-03. 20.) Élvezed az ünnepi varázslatot, de jól döntesz, ha a pároddal elhagyjátok a várost és futó kalandba bocsátkoztok a vidéki élettel, az autód viszont leállhat.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő