Napi horoszkóp: Ma minden lépésednél óvatosnak kell lenned - április 26.

2022.április.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma is az álmodozó, érzékeny Halak jegyében jár, de lehet, hogy nyugtalanul ébredsz, mert a kora reggeli órákban együttállásba kerül a Marssal. Ez az, együttállás ingerlékennyé, de szenvedélyessé is tehet. Hajlamos lehetsz gyógyszerallergiára, a lábfejed is sérülékeny. Lehetőleg ne túlhajtott szexszel, haragod elfojtásával, tévézéssel, vagy mértéktelen evés-ivással próbálj menekülni a valóság elől. A férfiak ma a bátor, eredeti nőkhöz vonzódnak.

Napi horoszkóp: Ma minden lépésednél óvatosnak kell lenned - április 26.
Fotó: Gettyimages.com

A nap közepén a Hold és a Bika-Uránusz kapcsolata kreativitást, találékonyságot ajándékoz számunkra, ráadásul az online-vásárlásokat is támogatja. Ha kilépünk a komfortzónánkból, pótolhatatlanok lehetünk családunk, barátaink vagy közösségünk számára. A váratlan helyzetektől és változásoktól sem kell ma tartani: olyan ajtókat nyithatnak meg számunkra, amelyek mind a magánéletben, mind a másokkal közös tevékenységekben kellemes izgalomról gondoskodnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Meséld el a párodnak az álmaidat, de óvakodj azoktól, akik látszólag segíteni akarnak neked, amikor valójában azt akarják látni, ahogy kudarcot vallasz.

Bika (04. 21-05. 20.) A szakterületeden új utakat törhetsz, de amikor együttműködésről és szövetségesekről van szó, legyél óvatos, mivel ezek létfontosságúak lehetnek a jövőben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Néhány probléma mutatkozhat a másokkal való együttműködésben, bár erre minden valószínűség szerint szükség lesz, és ezt nagyon hamar észre fogod venni.

Rák (06. 22-07. 22.) Kapcsolataid révén gyarapodás, és ha van szabadidőd, nem tudsz ellenállni a kísértésnek, hogy fényképezz vagy jegyzetelj, ami a bankszámládnak is jól jöhet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, üzletkötéskor korlátozd a makacsságodat, de a nap közepén olyan megoldást találsz, amelyről nem is gondoltad, hogy elérhető a számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma minden lépésednél óvatosnak kell lenned és ébernek maradnod, ha az irányítás elvesztése nélkül akarod megoldani anyagi és párkapcsolati problémáidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Annyi minden történik, hogy feszültnek tűnsz - ha sok a tennivalód, be kell osztanod az idődet és ki kell dolgoznod egy tervet a különféle feladatok elvégzésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szingli vagy, kaphatsz egy második esélyt egy munkahelyi kapcsolat újraélesztésére, kreativitásod is virágzik, de egyik rokonod elég fura jellem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A gyerek csinál valami haszontalanságot, de átélheted az érzéki szenvedélyt, a pasiddal viszont nincs értelme együtt élni, amíg le nem zárjátok a múltat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hallgass a logikára, adj teret az improvizációnak, szerelemben, üzleti ügyekben pedig kövesd a pillanatnyi érzelmi hullámot, de ne veszekedj a szomszéddal!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kergess ábrándokat, inkább próbálj megoldást találni anyagi és családi problémáidra és minden olyan dologra, amely zavar – csak legyél szervezettebb.

Halak (02. 20-03. 20.) Virtuális ismeretséged nagy kalandot hozhat számodra, de ha már megtaláltad Őt, az az érzésed támad, hogy a párod pontosan megfejti a gondolataidat.

Szerző: Papp Gréti

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a mensturációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a mensturációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője