Napi horoszkóp: jókedvű és nyitott leszel - április 6.

2022.április.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Ikrek jegyében haladó Hold, ebédidőben a Kos-Nappal este a Kos jegyében lévő Merkúrral zár be barátságos fényszöget: jókedvű vagy és nyitott, gyors döntések, bátorság, kezdeményezőkészség jellemzi a mai napot, egyszerre több feladattal zsonglőrködsz. Nyughatatlan elméd szünet nélkül ontja az ötleteket, ezért érdemes lenne ötletrohamot tartani kollégáiddal, rokonaiddal. De legyél türelmesebb! Ne törődj a házimunkával, inkább tervezz érdekes programot a pároddal, utána pedig megbeszélhetitek ügyes-bajos dolgaitokat. Megeshet, hogy meglehetősen lármás hangon adod hírül a környezetedben élőknek, hogy elérkezett a cselekvés ideje.

Napi horoszkóp: április 6.
Napi horoszkóp: április 6.

Kos (03. 21-04. 20.) Kereskedelmi ügyek, információgyűjtés, levelezés terén jeleskedhetsz, szórakozhatsz az internetes randioldalon, de könnyen szétforgácsolódhat a figyelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Most érdemes számítógépet, okostelefont, írószereket és más kommunikációs termékeket beszerezni, a friss levegő pedig segít rendszerezni gondolataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ott érzed jól magad, ahol élénk a kommunikáció az emberek között, csatlakozz egy vitakörhöz, állj neki megírni a könyvet (blogot), amit régóta tervezel.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvakodj a szélhámosoktól, rokonaid és munkatársaid indiszkréciójától, ha pedig érzékeny a vállad és a tüdőd, jót tehet a vállgimnasztika, illetve a jógalégzés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jól érzed magad társaságban, de mivel kizárólag intelligens emberek kelthetik fel érdeklődésedet, életedből nem hiányozhatnak az eleven agyú barátok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Meglehetősen nyugtalan vagy, de most a jó kommunikációs képesség a hivatásbeli előmenetel titka, ám ha üzlettel foglalkozol, a szellemi párbajt nem úszod meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma félreteheted megszokott kedvességedet, tarts inkább ötletrohamot, de folytass olyan társalgást és tárgyalást, ami fölkelti párod és munkaadód érdeklődését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti-szakmai kapcsolatok ápolására kiváló az idő, de jobb előbb gondolkodni és csak azután cselekedni, a segítséget pedig kétszeresen kell visszafizetned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne hagyd, hogy szalmaláng-természetedet elővedd, és meggondolatlan döntést hozz, de vond be a párodat is tevékenységeidbe, remekül el fogtok szórakozni.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban, otthonodban számtalan új dologgal kerülhetsz szembe, de ne mutasd ki ódzkodásodat, ám ha belekényszerítenek egy döntésbe, próbáld húzni az időt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nézz új mellékállás vagy bevételi forrás után, de jóízű beszélgetésre és nagy térre van szükséged, hogy kiéld személyes szabadságodat, meglévő kötelékeden túl is.

Halak (02. 20-03. 20.) Néhány pénzügyi manőveren kívül nincs más teendőd, ám ha a pároddal és rokonaiddal nem csak a problémákat vitatod meg, ösztönzést kaphatsz tőlük.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője