Napi horoszkóp: kitartásod meghozza gyümölcsét - április 7.

2022.április.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr jóindulatú fényszöget képez a Szaturnusszal: gyakorlatias, megbízható, kitartó és szorgalmas vagy. Támaszkodhatsz tapasztalataidra, logikus gondolkodásodra, matematikai érzékedre és rendszerező tehetségedre, különösen a statisztikai/matematikai témákban. Gyakorolhatod az önérvényesítő kommunikációt, de az online-kapcsolatépítés is jó kaland. Most érdemes tájékozódni állásügyben és ötletbörzét szervezni a kollégákkal. De van más jó hatás is, amely érezhető, például a jó memória. Emlékszünk olyan eseményekre, amelyekre már régóta nem gondoltunk, és ezek ösztönzést adnak további fontos cselekedetekre. A Hold délután elhagyja az Ikrek jegyét és belép a Rákba, ahol szoros kötődés jellemzi a családhoz, de a kreativitás is megnyilvánul. Sajnos még a szorongás és a környezettől való függőség is.

Napi horoszkóp: április 7.
Napi horoszkóp: április 7.

Kos (03. 21-04. 20.) A munkád jól halad, ezért használd ki ezt a napot új ötletek és projektek bemutatására, amelyekre főnökeid biztosan felfigyelnek, de tanulj meg csapatban dolgozni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha valami nyomja a lelkedet, méltóztass kinyitni a szádat, és elmondani, amit gondolsz: szoktasd magad ahhoz, hogy kimondod véleményedet!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha többet akarsz keresni, a speciális képzés az elképzelhető legjobb befektetés, és mivel barátaid jó tanácsaira is számíthatsz, bizalommal fordulhatsz hozzájuk.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkában minden gördülékenyen megy, csak így tovább és eléred a csúcsot, ám ha a pénz feletti uralom a párod kezében van, emiatt függő helyzetbe kerülhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma érdemes pénzről és munkáról tárgyalni, szingliként viszont bővítheted ismeretségi körödet, s ki tudja, talán új ismeretséged több lesz, mint barátság.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az irodában minden jól működik, lehetővé téve új projektek kezdeményezését, jó üzletek megkötését, vagy egy új szakmai-üzleti fúzió kialakítását.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Próbálj türelmes lenni és megérteni partnered és rokonaid igényeit, szingliként pedig tedd meg az első lépést, és találkozz azzal a személlyel, aki igazán érdekel!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkahelyeden és a családban mindenféle együttműködést előszeretettel alkalmaznak - a problémákat úgy oldhatod meg, hogy beszélsz az érintettekkel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzt érő ötleteid támadnak, kreatív alkotásaidat jó áron eladhatod, de sort keríthetsz arra a régóta esedékes beszélgetésre is, amely új szintre emeli kapcsolatodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Anyagi ügyeid meglehetősen bonyolultak, de felfedezhetsz egy új munkát vagy pénzforrást, ami ha nem is bugyog gazdagon, azért megbízhatóan csörgedezik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Üzleti-szerelmi kapcsolatod légköre nagymértékben javul, s ha még mindig a jobbik feledet keresed, ne ess kétségbe: ma minden a legjobban fog sikerülni.

Halak (02.20-03. 20.) Nem tudod, hogy egy kapcsolat előnyei felülmúlják-e a hátrányokat: a világ tele van önzéssel, mindenki csak a saját érdekeire gondol, de akkor miért kockáztatsz?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője