Napi horoszkóp: győzd le a káoszt - április 9.

2022.április.9.

Szombaton is a Rák jegyében lubickol a Hold, de a Kos-Naptól kapott reggeli támadása miatt a férfiak érzéketlenek, nem tudják kezelni a nők érzékenységét. Hold nem kedvez a költözködésnek. A Jupiterrel és a Neptunusszal kialakult barátságos fényszöge a nap második felében okozhat némi káoszt és zűrzavart, de aktív fantáziát, együttérzést és művészi érzéket is jelez. Képes vagy beleélni magad mások helyzetébe és szeretteid életében betölteni az önzetlen segítő szerepét. Minél gyakrabban foglalkoztatod a fantáziádat, annál könnyebben tudsz élni alkotó lehetőségeiddel. Mivel a mai napon a gyomor, a máj és az epe különösen érzékeny: kerüljön burgonya, káposzta vagy zabpehely a tányérodra. Ne moss hajat, de használd ki a Glamour napokat és újíts be egy dögös melltartót. Este áldozz a romantikának, vagy próbáld ki a szexet a pasiddal a zuhany alatt.

Napi horoszkóp: április 9.
Napi horoszkóp: április 9.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha otthon maradsz, ülj le a családdal egy kiadós vacsorára, legyél nyitott aggodalmaikra, de este egy nosztalgia-koncert csodálatos élményt adhat számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátságos, elérhető barátok és rokonok, támogatásért tudod, hová fordulhatsz, de szükségét érezheted annak is, hogy csatlakozz egy karitatív szervezethez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Határozatlannak érzed magad, főnököd vagy hitvesed tettei összezavarhatnak, de ne aggódj, mert plusz bevételnek vagy állásajánlatnak örvendhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Nyisd meg a szíved azoknak, akik törődnek veled, és adj nekik valamennyit értékes idődből, hiszen a feltétel nélküli szeretet jelenti a legfontosabb értéket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A vállalkozásodban vagy a szexuális életedben uralkodó zűrzavar kedvetlenné tehet, ezért szánj egy kis időt a dolgok tisztázására, de kerüld az élősködőket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tanulmányozd lelki társadat, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem követtél-e el még egy baklövést, hiszen egy újabb zűrös pasival ez már túl sok lenne.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik rokonodnak vagy kollégádnak égetően sürgős szüksége van a figyelmedre, segítségedre - tedd ezt prioritássá úgy, hogy félreteszed saját problémáidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hívd meg párodat magad főzte vacsorára, lehetőleg valamilyen mediterrán fogásra, a bolygók ugyanis romantikus estét ígérnek, tele gyengédséggel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy nem ez a legjobb napod, ám ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, távolodj el a helyzettől, de rászorulsz a család anyagi támogatására.

Bak (12. 22-01. 20.) Bizonyos félreértések zavarhatják kapcsolatodat, de párod segítségével kreatív megoldásokat találhatsz, csak légy teljesen őszinte hozzá mindenben, amit mondasz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyik távoli rokonod vagy munkatársad a kapcsolatai révén munkát szerez neked, többé semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megtollasodj.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásod festésre vagy a művészetek gyakorlására inspirál, ám ha szeretnél családot alapítani és gyereket szülni, találhatsz egy gondoskodó férjjelöltet.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő