A Bikát előléptethetik, az Ikrek ma jóvátehet mindent a kapcsolatában - Napi horoszkóp: augusztus 23.

2021.augusztus.23.

A Mérleg jegyében lévő Vénusz és a Vízöntő-Szaturnusz harmonikus rezgései lehetővé teszik, hogy meghódíts egy olyan személyt, aki eddig ragaszkodott a függetlenségéhez. Lehet, hogy a kívántnál kevesebb szenvedéllyel kell megelégedned, mert olyan időszak ez, amikor a szerelemben és a párkapcsolatokban a józan gyakorlatiasság működik. Ám a játékba azért az érzelmek is beleszólnak. Hűségünk, megbízhatóságunk és kötelességtudásunk révén szorosabbra fűzhetünk, elmélyíthetünk egy érzelmi, szakmai vagy üzleti kapcsolatot. Szerelmi életünkben a romantikus elhajlásokat most felváltja a józan, gyakorlatias, kissé számító viselkedés, de érzelmileg biztonságban érezzük magunkat és komolyan vesszük a kapcsolatokkal járó feladatainkat és kötelezettségeinket. Ha volt is benned vagy a párodban bizonytalanság a házasságkötést illetően, talán éppen most keresitek az okot, amiért össze kell házasodnotok. De arra is figyelj ébren, milyen pénzügyi vagy szakmai lehetőségeid adódnak.

A Bikát előléptethetik, az Ikrek ma jóvátehet mindent a kapcsolatában - Napi horoszkóp: augusztus 23.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A legfontosabb végre megvan: partnered és főnököd is bizalmat ígért, ami mind a szerelemhez, mind az érvényesüléshez alapvető, hiszen a jövőd múlik ezen.

Bika (04. 21-05. 20.) Előléptetésben lehet részed, érzelmeid döntően befolyásolhatják szakmai tevékenységed eredményességét, és hasznot húzhatsz egy munkahelyi kapcsolatból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma jóváteheted mindazt, amit a kapcsolatodban elpuskáztál, de ehhez be kell bizonyítanod, hogy nemcsak kapni tudsz, hanem adni és felelősséget vállalni is.

Rák (06. 22-07. 22.) Ingatlanfronton minden terv szerint alakul, de mivel a pénznek nagyon is helye van a párkapcsolatodban, jobb, ha előre eltervezitek, hogyan bánjatok vele.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Reklám nélkül nincs szakmai siker; kollégáid fogadásokat kötnek az időpontra, amelyben megrögzött agglegény munkatársad házassági ajánlatot tesz neked.

Szűz (08. 24-09. 23.) A pénzen megvásárolhatod a biztonságodat, de a ma kapott állásajánlatot is vedd komolyan, hátha még egy hozzád illő „agytröszttel„ is összefutsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Új kapcsolat kezdetén kerüld a partner anyagi helyzetét érintő kérdéseket, de valamilyen előadás lehetővé teszi, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Magányosságod arra utal, hogy hiányoznak az életedből a kapcsolatok, de éppen ezért veted bele magad az ingatlanbizniszbe vagy egy titkos viszonyba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha felébred benned a vágy egyik barátod valamint a kizárólagos kapcsolat iránt, helyesen teszed, ha belemész abba, hiszen üzleti fúziótok is működni fog.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a munkádat és az anyagiakat mindenek fölébe helyezed, nagyon is van értelme annak, hogy gondolj a főnököddel való házasságra, aki bízik benned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ingatlanügyletet könnyen realizálhat, vizsga vagy utazás sikere miatt sem kell aggódnia, és attól sem kell tartania, hogy különcséged elriasztja ezt a Mérleget.

Halak (02. 20-03. 20.) Bukdácsoló cégednek megmentőt találsz, de a szex olyan számodra, mint a cégösszevonás, ám ez a módja annak, hogy ne ess bele egy kilátástalan kapcsolatba.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!