Munkádban, párkapcsolatodban délelőtt válaszút elé érhetsz - Napi horoszkóp: augusztus 29.

2021.augusztus.29.

A Hold vasárnap is a Bika jegyében halad: hajnalban a Neptunusz és a Plútó hatására egy bizonyos varázslat van a levegőben, ami a spirituális és ezoterikus témák iránti fokozott érdeklődésre utal, de ezek az energiák még a művészi és zenei tevékenységekben is inspirálnak minket. Otthoni tevékenységekhez, süteménysütéshez, főzéshez, természetjáráshoz ideális nap. Délelőtt a Bikában haladó Hold és a Vízöntő-Jupiter barátságtalan fényszöge tehet arról, hogy a nők költekezővé és birtoklóvá válnak, a változások ellen is tiltakoznak, amit egyetlen pasi sem visel el hosszú távon. A Hold és a Merkúr harmonikus kapcsolata viszont délután már kedvez az értékálló holmik és luxuscikkek vásárlásának. Csemetédet is felkészítheted a közelgő iskolakezdésre. Este a Hold elhagyja a Bikát és beköltözik az Ikrekbe, ahol a szokásosnál beszédesebbé tesz bennünket, jól tudunk bánni a szavakkal.

 Napi horoszkóp: augusztus 29.
Napi horoszkóp: augusztus 29.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Aki biztonságra vágyik, annak kézben kell tartani mindent, a pénzügyek sem kerülhetők meg, de egyik rokonod hajlandó tisztességes árat fizetni a munkádért.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkában, anyagiakban a nap első felében ne követelj lehetetlent, de remek érzéked van ahhoz, hogy egy veszteséges céget is sikeres vállalkozássá változtass.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha azt hitted, senki sem mondja meg a párodnak vagy rokonaidnak, milyen galibát csináltál, nagyot tévedsz, de ha összefogtok, kimásztok a slamasztikából.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha támogatás vagy anyagi segítség kell neked, barátnődtől vagy a párodtól megkapod, talán nem azt a fajta segítséget, amit szeretnél, de hát ilyen az üzlet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádban, párkapcsolatodban délelőtt válaszút elé érhetsz, de ha nem tudod, merre és hogyan tovább, kár elbizonytalanodnod, barátaid nem hagynak cserben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szívesen vállalod a nebuló szerepét, s ha még nem voltál nyaralni, ideje útitervet készíteni, de örömeidet, munkahelyi gondjaidat is megoszthatod a pároddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne csak érdekből ragaszkodj egy kapós agglegényéhez, ne hagyd, hogy a család szétcincálja a cégedet, de ma a kommunikációs készség a legnagyobb vagyon

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt meghívás nélkül ne fogadj látogatókat, ne hagyd, hogy a családod túlzó igényei befolyásolják költekezésedet, de betársulhatsz barátaid üzletébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne röstellj bocsánatot kérni azoktól, akiket megsértettél, de az üzleti találkozódra érkezz felkészülten: a pasit ne a ruháddal, hanem az eszeddel nyűgözd le.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénznek olyan módszerrel kell udvarolnod, amely hasonlatos ahhoz, amikor meg akarod hódítani vágyaid tárgyát, érzelmeidben viszont a tudatosság is jelen van.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha biztonságos családi fészekre vágysz, lenne mivel foglalkoznod, este viszont tökéletes harmóniában vagy a pároddal, vagy felcsíp egy nagydumás pasi.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt ne engedj partnered nógatásának, de amikor délután elkezd ömleni a szó hitvesedből, hagyd rá a beszédet, mert tulajdonképpen ő akar beszélni, nem te.

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.