Napi horoszkóp: Engedd szabadjára a kreativitásodat - augusztus 31.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kosnak ideje boldoggá tenni a párját, a Bika akadályokba ütközhet, az Ikreknek meg kell védenie a kapcsolatát. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 31.
Napi horoszkóp: augusztus 31.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hónap utolsó napja a reggeli órákban a Mérleg-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz trigon fényszögével indul, mely konstelláció felelősségérzetet és kötelességtudatot jelképez. Reggel és délelőtt a Hold és az Oroszlán-Vénusz barátságos kapcsolata arra ösztönöz, hogy engedjük szabadjára kreativitásunkat. A nap első fele kiváló alkalom randevúk és üzleti találkozók lebonyolítására, de nők segítségét is érdemes igénybe venni. A Mérleg jegyében lévő Hold magával hozza a párkeresés vágyát, új tárgyakat is vásárolhatsz, amelyekkel otthonodat szépítheted, de a nap közepén a Hold és a Plútó barátságtalan rezgései miatt te lehetsz a vasakaratú, nő, aki nem a nőies tulajdonságaival, inkább manipulációval, szexuális vonzerejével és üzleti érzékével próbál érvényesülni. Este a Hold belép a Skorpióba, ahol a szenvedély, a hitelek, bankügyletek, a titokzatosság és az érzékiség lesz a meghatározó, de a bosszúvágy is felébredhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ideje boldoggá tenned a párodat, hiszen ez az erőfeszítés a végén kifizetődik, de akár vele, akár a családoddal közösen egy ügynökséget is nyithatnátok.

Bika (04. 21-05. 20.) Akadályokba ütközhetsz, de ne aggódj, ezek olyan dolgok, amelyeket megkerülhetsz, ha hiszel a képességeidben, de ma művészi hajlamaidat is hasznosíthatod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meg kell mentened és védened a kapcsolatodat: a napi nyomás megszűnik, ha partnered mellett vagy, de nem szabad hazavinned a munkahelyi problémáidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Próbálj időt szakítani családodra, de még üzletasszonyként se szórd el azt a pénzt, amit keresel, a párodat se hagyd pácban, ám a szex nem csak neked lesz fontos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok minden bosszant a munkahelyeden, de szingliként kapcsold be a radarodat különleges kollégád közelében, este viszont kezeld szélsőséges érzelmeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rugalmasabbá kell válnod, ha szerelmi életedről és a munkádról van szó: merev hozzáállásod árt a kapcsolataidnak, este viszont ne állj ellen az érzéki kísértésnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Akár kapcsolatban élsz, akár nem, a mai nap alkalmas arra, hogy megoldd érzelmi és családi életedben felmerülő problémáidat, s okos megoldásokat agyalj ki.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretnél valami új tevékenységbe belevágni, de nem lesz egyszerű mindenkinek és mindennek eleget tenned, este viszont eluralkodik rajtad a szenvedély.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Készen állsz mások meghallgatására, felfeded csábító hozzáállásodat azzal a magával ragadó módszerrel, amellyel másokat is bevonsz a beszélgetéseidbe.

Bak (12. 22-01. 20.) Itt az ideje, hogy a párodnak szenteld magad, akitől szakmai elfoglaltságaid miatt kicsit eltávolodtál: szexepiled este mindenesetre hatásosnak bizonyul.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szánj időt arra, hogy elgondolkozz az életeden, és mérlegeld, mit szeretnél még elérni, de mielőtt hazamennél, meg kell szabadulnod a munkahelyi nyomástól.

Halak (02. 20-03. 20.) Jövedelmező ajánlatok vannak az asztalodon, ám ha még nem tudod kiszámítani az ezzel járó kockázatokat, várj a döntéssel, de kell egy hozzád illő szexpartner.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói