Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikrek elbizonytalanodik, a Szűz megszabadul szexuális gátlásaitól, a Mérleg konfliktusba keveredhet. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.
Fotó: Getty/Glamour

A Rák jegyében lévő Vénusz és a Bak-Plútó szembenállása féltékenységi jeleneteket, hűtlenkedést, romboló, bántalmazó kapcsolatot, szexuális és anyagi problémákat jelez. Könnyű függőségbe kerülni, s akár szerelmi, akár szakmai vagy üzleti kapcsolatról van szó, óvakodni kell az érzelmi zsarolástól, a manipulációtól és a bűntudatébresztéstől. Ha a szexuális étvágyad kielégíthetetlen, ne vedd zokon, hogy a pasid a rossz kislányt látja benned, aki csak a pénzre hajt, de alkalmatlan a tartós kapcsolatra. Kerüld a féltékenységgel, bosszúállással és játszmákkal terhelt kapcsolatokat, ne nyomozz a párod után, de ne a párodat akard megváltoztatni, neked kell megfelelő partnernek lenned. A szexet pedig ne tekintsd fizetőeszköznek, de törődj bele, hogy a szex nem mindig jár együtt szerelemmel! Nem alkalmas időpont pénzt fektetni ingatlanba, lakberendezésbe: ne vállalj anyagi kockázatot és a szerencsejátékokat is mellőzd.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne azért költözz össze valakivel, mert nem tudod kifizetni a lakásrezsit, vásárlást halassz későbbre, de ne tarts senkit bizonytalanságban, ha nincs ínyedre valami.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne ábrándozz politikai karrierről, ám ha a párod a féltékenységed miatt elutazott, ne akarj rá bűntudatébresztéssel hatni, az a mai napon könnyen visszafelé sülhet el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagi, üzleti téren elbizonytalanít néhány új fejlemény, ezért ne költs feleslegesen pénzt, ne ess pánikba és lehetőleg ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha párod uralkodó típus, nehéz lesz elkerülnöd a hatalmi harcokat, de ne bonyolítsd a dolgokat, hogy szexet, manipulációt vagy érzelmi zsarolást keversz a játékba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod védeni magad a munkahelyi zaklatástól, fúrástól vagy a zsarolástól, tegyél szett megfelelő képzettségre, hogy megállj a saját lábadon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megszabadulsz szexuális gátlásaidtól, ám ha nem bízol a párodban, ne adj még egy lehetőséget hűtlen és manipulatív pasidnak, mert anyagi függőségbe kerülhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Konfliktusba kerülhetsz pároddal, munkaadóddal és rokonaiddal az anyagiak miatt, de az sem kizárt, hogy gondjaid támadnak a lakáshitel törlesztésével.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közös utazás próbára teszi kapcsolatodat, ezért ha baljós gondolataid vannak, nem a nyaralás a megfelelő alkalom arra, hogy a párodon bosszút állj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Korlátozd túlzott anyagiasságodat, és ha üzleted bukdácsol, ne lépd túl a hitelhatárt, üzletfeled vagy kollégád, szexuális vonzerejének viszont aligha tudsz ellenállni.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem vagy hajlandó könnyű kalandokba belemenni, és ami szakmai és szerelmi kapcsolatodat illeti, ketten kelletek hozzá, hogy a hajót a révbe kormányozzátok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A dolgok bonyolulttá válnak munkahelyi kapcsolataidban, a múlt hibái is kísértenek, miközben kellemetlen következményeik végre felszínre kerülnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az olajsejkek sem élnek olyan jól, mint a pasid, fájdalmasan érinthet a szakítás vagy a hűtlenség, egy ebédmeghívásért viszont nem kell szexszel fizetned.

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói