Napi horoszkóp: A felszínességet képtelen vagy elviselni - december 14.

2021.december.14.

A Bika jegyében lévő Hold trigon fényszöge a Bak-Merkúrral segít megőrizni és gyarapítani az anyagi javakat. Mind az írásbeli, mind a szóbeli kommunikáció a megszokottnál jobban megy, de azt is megtanulhatod, hogyan kell bejglit sütni, a pénzzel bánni, sőt, még azt is, miként kell a pasikkal és az ügyfelekkel tárgyalni vagy randit megbeszélni velük. A biztonság és a családhoz való ragaszkodás elengedhetetlen számodra, de az erotikus élvezetek sem maradhatnak ki a napi programból. Vizsga, felvételi interjú miatt nem kell aggódnod, jó ítélőképességednek köszönhetően elnyerheted kollégáid vagy vevőid bizalmát. Pontosan tudod, mit akarsz, de a felszínességet képtelen vagy elviselni. Mivel a Bika-Hold befolyására az érzéki örömöket, a gazdagságot és a finom ennivalókat szeretjük kiváltképp, nem volna éppen rossz ötlet lepedőgyűrögetés után az ágyban kényeztetni kedvesedet különleges ínyencségekkel. Az éjszakai órákban a Holdat támadó Vízöntő-Szaturnusz lehangoltságot okoz.

Napi horoszkóp: A felszínességet képtelen vagy elviselni - december 14.
Fotó: Getty Images

Napi horoszkóp: december 14.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma úgy érzed, semmi sem lehet jobb, semmitől sem érezheted magad nagyobb biztonságban, mint ha sok pénzed, értékálló holmid és biztos állásod van.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma jobban odafigyelsz kedvesed vagy gyermeked szavára, de az sem kizárt, hogy neked és kedvesednek az utazás lesz a kedvenc szabadidős elfoglaltságotok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az életben néha elkerülhetetlenül meg kell tenned, ami vállalkozásod vagy anyagi helyzeted javát szolgálja, csak nehogy elköltsd megtakarított pénzedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Talán ráébredsz, hogy az utóbbi időben rossz döntést hoztál, és ez arra késztet, hogy újraértékeld kapcsolataidat, de az sem árt, ha megtanulod partnered nyelvét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keresgélj a neten, nézd az álláshirdetéseket, nincs-e üresedés egy jól dotált pozícióban, de ma az érdekel leginkább, hogy mindig igazad legyen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elvárod a párodtól, hogy őszintén nyilatkozzon, de neked is rengeteg mondanivalód van: kommunikációra van szükséged, hogy elrendezd gondolataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bőrápolásra, hajfestésre kiváló a mai nap, de ravaszul választod meg üzleti partneredet, aki jó szerződéseket szerezhet neked és segíthet meggazdagodni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai nap kedvez a szilárd anyagi alapot megteremtő párkapcsolat kialakításának, de a tőkeszerzés is olyan terület, ahol bevetheted hipnotikus adottságodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel tudod, hogy tehetségednek megvan az ára, nem érdekelnek a hosszú távú ösztönzések, munkád ellenértékére most van szükséged ebben a pillanatban.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbálj meg a párodhoz közeledni, jobban érzed magad, ha elmondhatod érzéseidet, ettől ő megnyugszik, mert nem kell a fejét törnie, hogy mit akarhatsz tőle.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Világos jelzésre van szükséged ahhoz, hogy tudd, mikor beszélgethetsz a pasiddal, vagy mikor nem akar beszélgetni, de ne követelj túl sokat tőle.

Halak (02. 20-03. 20.) Eljátszhatsz a gondolattal, hogy a pároddal vagy egy közeli rokonnal indíts új vállalkozást, de ha komolyan gondolod, akkor ez a nap kedvez a kezdésnek.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói