Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

2021.december.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Skorpió-Hold a nap első felében a Vízöntő-Szaturnusszal és a Bika-Uránusszal is nehéz fényszöget zár be, hajlamos lehetsz különcségre, makacsságra, ráadásul ingerlékeny és szeszélyes is vagy. Ha képtelen vagy uralkodni érzelmeiden és elvárásaidon, sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre, de az anyagiak is konfliktusforrásként működnek. Ha nem tudsz bánni a pénzzel, vagy kölcsönökből költekezel, örülj, ha egy üzleti érzékkel megáldott társ él melletted. Ha nem is szívesen látod be: a jól működő kapcsolatokban nincsenek rafinált trükkök. Az esti órákban a Hold harmonikus fényszöge a Neptunusszal és a Vénusszal gazdag fantáziát, empátiát és művészi érzéket jelez. Olyan vonzó, szexis és csábító vagy, hogy még egy jégszívet is képes vagy megolvasztani.

Napi horoszkóp: december 2.
Napi horoszkóp: december 2.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: december 2.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne reménykedj abban, hogy a párod, rokonaid vagy barátaid megoldják pénzeszsákjuk száját, de az esti órákban esélyt adhatsz valakinek, aki sikeres a szakmájában.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel és főnököddel makacsságod miatt lehetnek összetűzéseid, de az intuíciód este fontos szerepet játszik a munkádban és a párkapcsolatodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szakmádban, a szex és az üzlet terén ma ki kellene próbálnod, hol vannak az erkölcsösségednek határai, de ne hagyd, hogy kollégáid zavarba hozzanak.

Rák (06. 22-07. 22.) Úgy tűnik, a szerelmi és anyagi gondok folyamatosan felbukkannak, de barátnál, szeretőnél hiába kopogtatsz segítségért, az ágyban viszont meg akar kapni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jóllehet különc pasid vagy munkahelyi főnököd kétségek között hagy, de muszáj, hogy a nap második felében akadjon valahol egy kis flörtöd, viszonyod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Őrizd meg a nyugalmadat és használd az agyadat a felmerülő munkahelyi és érzelmi problémák megoldására, a szerelemben pedig ügyelj a diszkrécióra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az áramlattal haladni könnyű lehet az üzlet, a munka és a befektetések világában, de nem vezet olyan eredményre, ami elősegíti álmaid megvalósítását.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érzelmileg feltöltődsz a párod mellett, de mivel eluralkodik rajtad a stressz és a melankólia, családi körülményeid vagy lakáshelyzeted nyomasztóvá válhatnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megindokolhatnád döntéseidet vagy távolléted okait, még akkor is, ha tudod, hogy valami nincs rendben velük – de egy betegség már oka lehet halogatásodnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne add fel a függetlenségedet, ne söpörd a szőnyeg alá érzelmi és anyagi problémáidat, gyűjts erőt a döntéshez, és akkor végre megoldod ezeket a gondokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem éppen felhőtlen a családi életed, de ha nehezen hiszed el, hogy közel jársz célod eléréséhez, ne add fel, ne hagyd, hogy erőfeszítéseid hiábavalóak legyenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha összekaptál valakivel, aki nem akar megbocsátani, energiádat kreatív munkában hasznosíthatod, egy biztonságos kapcsolatért pedig áldozatot kell hoznod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője