Napi horoszkóp: Ha ma kockáztatsz, mindent vihetsz! - december 20.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 20.
Napi horoszkóp: december 20.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Jupiter idén másodszor is beköltözik a Kos jegyébe, amelyen május 16-ig nyargal végig, utazásokat, optimizmust és elszántságot jelezve. Mottója: „Aki mer, az nyer„. A Hold a Skorpió jegyében jár, ahol szélsőséges érzelmek jellemzik. Mivel reggel a Hold a Bak-Vénusszal, a nap közepén a Merkúrral, este pedig a Halak-Neptunusszal barátságos fényszöget zár be: az időpont kedvez az örökségi ügyek rendezésének, a marketing- és reklámtevékenységeknek, de romantikus kalandok sem elképzelhetetlenek. Ha pénz áll a házhoz, túleshetsz a karácsonyi bevásárláson. Ha randizol, remekül alakul a kommunikáció. Hajnalban és délután, amikor a Holdat a Bika-Uránusz és a Vízöntő-Szaturnusz támadja, nem megfelelő idő pénzzel foglalkozni. Most a közös érdekeltségek számítanak, de a pénzügyi válság vagy az eladósodás témája is felvetődhet. A Hold és a Neptunusz közötti trigon este gazdag fantáziát biztosít, ráadásul olyan csábító vagy, hogy még egy jégszívet is felolvasztasz, s akár hajnalig is szeretkezhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) A párodnak meglódul a szekere, neked viszont céged megmentésével kell foglalkoznod, de nehezen tudod szétválasztani a magánéletet, a munkát és az üzletet.

Bika (04. 21-05. 20.) Néhány összetűzés elronthatja a napodat, de hivatalos utazásra kerülhet sor, s mivel tartózkodsz az egyéjszakás kalandoktól, nálad csak állandó kapcsolat jöhet szóba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ki kellene próbálnod, hol vannak az erkölcsösségednek határai, de ne hagyd, hogy kollégáid zavarba hozzanak.

Heti horoszkóp: Csodák várnak rád a napokban - december 19-25.

Rák (06. 22-07. 22.) Úgy tűnik, a szerelmi és anyagi gondok folyamatosan felbukkannak, de valami megmozdul a szívedben: barátság vagy üzleti kapcsolat váratlanul szerelemmé válhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Különc pasid vagy főnököd kétségek között hagy, amikor figyelmen kívül hagyod a vékony, de szükséges határvonalat szerelem és munka között.

Szűz (08. 24-09. 23.) Először gyanakodva nézel körül, de aztán elkezdődik a csábítás, ráadásul a hosszú beszélgetéseket és tárgyalásokat is elviseled, ám az autód lerobbanhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valami nincs rendben a szerelemmel és az anyagi ügyekkel, próbáld meg tisztázni, de azt is kinyomozhatod, mi áll szeretteid karácsonyi kívánságlistáján.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érzelmileg feltöltődsz a szerelmed mellett, de mivel eluralkodik rajtad a stressz és a melankólia, családi körülményeid vagy lakáshelyzeted nyomasztóvá válhatnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ami az ajándékvásárlást illeti, összecsapnak a hullámok a fejed fölött, ám ha te fizetted rokonod vagy szeretőd tanulmányait, emlékeztesd rá, hogy tartozik neked.

Ezzel a karácsonyi ajándékkal bármelyik Mérleget, Vízöntőt és Ikreket elbűvölöd

Bak (12. 22-01. 20.) Számodra a csábítás néha nehezebb, mint a munka és a pénzkeresés, mert félsz az elutasítástól, de amikor romantikus és gyengéd vagy, lenyűgözöd a párodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem éppen felhőtlen a családi életed, de ha nehezen hiszed el, hogy közel jársz célod eléréséhez, ne add fel, ne hagyd, hogy erőfeszítéseid hiábavalóak legyenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Remélhetőleg nem bízol a cseles üzletelésben, ám ha a kiszemelt pasi tartózkodóan viselkedik társaságban vagy utazás közben, te kezdeményezd az ismerkedést.

Indítsd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói