Napi horoszkóp: A Szűzre nagy utazás várhat, a Vízöntő legyen kicsit türelmesebb - február 23.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: február 23.
Napi horoszkóp: február 23.
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

A Merkúr ma elkezdi száműzetését a Halakban március 10-ig: hatodik érzéked, élénk fantáziád és kreativitásod kiválóan működik, de hajlamos lehetsz álmodozásra, szétszórtságra, a logikus gondolkodás és a pontosság is háttérbe szorul az elkövetkező időszakban. A hajnali-reggeli időszakban az Oroszlán-Holdat támadó Bika-Uránusz miatt lehetsz önfejű és ingerlékeny, ezért ne hozz elhamarkodott döntéseket. Később viszont a királyi Oroszlán jegyében vonuló Hold hatására tekintélyes, méltóságteljes fellépésed, szexuális vonzerőd miatt csodálók hada vesz körül, de hiú vagy, időnként primadonnaként viselkedsz és nagy gondot fordítasz arra, hogy jól nézz ki. Talán még az ágyadat is színpadnak tekinted, de bárhol jelensz meg, feltűnést keltesz. Ami a flörtjeidet és a szerelmi életedet illeti, gyenge fickók nem rúghatnak nálad labdába. De nem árt egy kicsit lefaragni túltengő büszkeségedből, néha te is kérhetsz segítséget másoktól.

Kos (03. 21-04. 20.) A kapcsolatok működnek, bármilyen helyzetben képes vagy lelkesedést gerjeszteni, de egyszerűen képtelen vagy a magadén kívül más nevet megjegyezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Negatív, idegesítő légkör van körülötted, de ha el akarod kerülni, hogy ,ég rosszabb legyen a helyzet, próbálj meg távolságot tartani főnökeidtől és közeli hozzátartozóidtól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden holdkóros művészek vesznek körül, de a megfigyelő szerepét felvállalva elkerülheted a feszültséget, csak a véleménynyilvánítást mellőzd.

Ez az egy dolog árthat neked a csillagjegyed szerint

Ez az egy dolog árthat neked a csillagjegyed szerint

Rák (06. 22-07. 22.) Ma elfoglal az üzlet, jól keresel, de a reggeli órákban azt tapasztalhatod, hogy a barátod vagy szeretőd nem korrekt, ráadásul a pénz sem helyettesíti az érzékiséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Főnöködet a szerelmi tapasztalataidon kívül semmi sem vonzza hozzád, barátoddal vagy üzleti partnereddel pedig tisztáznod kell egy pénzügyi kérdést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ideje elkezdeni gondolkodni egy új projekten vagy külföldi munkavállaláson, de jobban értesz a számítógéphez, mint a pasikhoz és a kommunikációhoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tudasd a pároddal és barátaiddal, mit tartasz fontosnak, de a munkahelyeden felfigyelhetsz olyan viselkedésre a kollégád részéről, amely nem győz meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél körültekintőbb abban, ahogyan a munkahelyeden és a nyilvánosság előtt kell viselkedned: a kompromisszum fontos lesz a béke megőrzésében.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A Nagy Ő nem a mai napon kopogtat az ajtódon, de elvárod, hogy felnézzenek rád, és mivel szeretsz tanulni és utazgatni, találkozz külföldi ismerőseiddel.

Az asztrológia a legsötétebb oldalad is feltárja előtted

Az asztrológia a legsötétebb oldalad is feltárja előtted

Bak (12. 22-01. 20.) Se a szerelemben, se a spekulációban ne kockáztass, de a világon senki nem érti úgy rokonod vagy kollégád gondjait, mint te - ma őszinte együttérzéssel vigasztalod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Annyira türelmetlen vagy, hogy ostoba hibákat követhetsz el - próbáld megérteni, hogy esetleg még te is tévedhetsz, amikor valami nem az, aminek látszik.

Halak (02. 20-03. 20.) Reggel ide-oda hányódsz az eszed és a vágyaid között, ám a Merkúr megérkezik a jegyedbe: ebből mindenekelőtt családi környezeted és párkapcsolatod profitál.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője