Napi horoszkóp: anyagi gyarapodásra számíthatsz - január 12.

2022.január.12.

A Bika jegyében haladó Hold kora reggel a Vénusszal, délelőtt a Neptunusszal, majd a Nappal, este pedig a Plútóval zár be barátságos fényszöget, ezért élvezd a családi és érzelmi összetartást. A szerelem, a harmónia és a művészet területein inspirációt és jóindulatú támogatást élvezhetsz. Óvatos vagy, anyagias, megfontolt, de aki azt hiszi rólad, hogy nem vagy igazán romantikus, az nagyot téved. A nemek közötti megértés, az önérvényesítés, az anyagi biztonság megteremtése erős támogatást kap a csillagoktól, hiszen Bika-időszakban tudod, hogy a pénz az élet motorja, a szerelmet pedig kizárólag életfogytig tudod elképzelni. Valamilyen kedvező esemény vagy anyagi gyarapodás valószínűleg mindnyájunkat érinti, s mivel ma békés hangulatban vagyunk és biztonságban érezzük magunkat, feloldódást találhatunk a természetben, párkapcsolatunk, vállalkozásunk is gördülékenyen alakul.

hori0305
Napi horoszkóp: január 12.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: január 12.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy titokban művészi ambíciókat dédelgetsz, mégis jelenlegi munkahelyed jelenti számodra a biztonságot, de az sem kizárt, hogy felfelé akarsz házasodni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha világos számodra, hogy a pároddal összetartoztok, most van valami remény – nincs vesztegetni való időd -, mert mi lesz, ha a fiúd meggondolja magát?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki, aki egyedül van, meghív, nézz körül, szép érzelmeket élhetsz át, de a munkahelyeden és az üzletben, ha kétségeid vannak, szánj időt a döntésre.

Rák (06. 22-07. 22.) Muszáj végre békét kötnöd azzal a testtel és arccal, amellyel születtél, és azzal, ami ebből kialakult.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyszerre csak egy feladatot végezz minden egyes órában, amíg a nap végére ér, de érdemes lenne megtanulni, hogyan tükrözd a lehető legjobb szakmai imázst.

Szűz (08. 24-09. 23.) Teremts hagyományt a sítúrából, ám ha a párodban csak a legjobb tulajdonságait látod, amelyek az első alkalommal megbabonáztak, elfeleded hiányosságait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap kiválóan alkalmas cégalapításra, ingatlanbefektetésre, de ha pénzt kell költened, tedd fel a kérdést magadnak: hol tudnám megvenni feleannyiért?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod a lábad elé tesz mindent, ami elnyerheti a tetszésedet és megajándékoz a ragaszkodásával, te is kínálj neki valamit, de csakis a legjobbat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a kedvezőbb anyagiak miatt változtatnál állást, ne habozz, de a mai vásárlási napon meglepheted magad valamivel, főleg ha leértékelés indul a városodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Megpályázhatsz egy állást, főnököd közelségétől szíved elkezd hevesebben verni, de nem gondoltad, hogy ez a szívtipró ilyen hamar udvarolni kezd neked.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon kiélheted lakberendezői hajlamaidat, a hitveseddel is jó fogást csináltál, aki akkor is kitartott melletted, amikor senki más nem tette volna.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valami fontosat kell mondanod a párodnak, ne késlekedj, a mai nap a legalkalmasabb erre, de ha üzletről tárgyalsz, ne lepődj meg, ha ügyfeled rád veti magát.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói