Napi horoszkóp: anyagi gyarapodásra számíthatsz - január 12.

2022.január.12.

A Bika jegyében haladó Hold kora reggel a Vénusszal, délelőtt a Neptunusszal, majd a Nappal, este pedig a Plútóval zár be barátságos fényszöget, ezért élvezd a családi és érzelmi összetartást. A szerelem, a harmónia és a művészet területein inspirációt és jóindulatú támogatást élvezhetsz. Óvatos vagy, anyagias, megfontolt, de aki azt hiszi rólad, hogy nem vagy igazán romantikus, az nagyot téved. A nemek közötti megértés, az önérvényesítés, az anyagi biztonság megteremtése erős támogatást kap a csillagoktól, hiszen Bika-időszakban tudod, hogy a pénz az élet motorja, a szerelmet pedig kizárólag életfogytig tudod elképzelni. Valamilyen kedvező esemény vagy anyagi gyarapodás valószínűleg mindnyájunkat érinti, s mivel ma békés hangulatban vagyunk és biztonságban érezzük magunkat, feloldódást találhatunk a természetben, párkapcsolatunk, vállalkozásunk is gördülékenyen alakul.

hori0305
Napi horoszkóp: január 12.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: január 12.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy titokban művészi ambíciókat dédelgetsz, mégis jelenlegi munkahelyed jelenti számodra a biztonságot, de az sem kizárt, hogy felfelé akarsz házasodni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha világos számodra, hogy a pároddal összetartoztok, most van valami remény – nincs vesztegetni való időd -, mert mi lesz, ha a fiúd meggondolja magát?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki, aki egyedül van, meghív, nézz körül, szép érzelmeket élhetsz át, de a munkahelyeden és az üzletben, ha kétségeid vannak, szánj időt a döntésre.

Rák (06. 22-07. 22.) Muszáj végre békét kötnöd azzal a testtel és arccal, amellyel születtél, és azzal, ami ebből kialakult.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyszerre csak egy feladatot végezz minden egyes órában, amíg a nap végére ér, de érdemes lenne megtanulni, hogyan tükrözd a lehető legjobb szakmai imázst.

Szűz (08. 24-09. 23.) Teremts hagyományt a sítúrából, ám ha a párodban csak a legjobb tulajdonságait látod, amelyek az első alkalommal megbabonáztak, elfeleded hiányosságait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap kiválóan alkalmas cégalapításra, ingatlanbefektetésre, de ha pénzt kell költened, tedd fel a kérdést magadnak: hol tudnám megvenni feleannyiért?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod a lábad elé tesz mindent, ami elnyerheti a tetszésedet és megajándékoz a ragaszkodásával, te is kínálj neki valamit, de csakis a legjobbat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a kedvezőbb anyagiak miatt változtatnál állást, ne habozz, de a mai vásárlási napon meglepheted magad valamivel, főleg ha leértékelés indul a városodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Megpályázhatsz egy állást, főnököd közelségétől szíved elkezd hevesebben verni, de nem gondoltad, hogy ez a szívtipró ilyen hamar udvarolni kezd neked.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon kiélheted lakberendezői hajlamaidat, a hitveseddel is jó fogást csináltál, aki akkor is kitartott melletted, amikor senki más nem tette volna.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valami fontosat kell mondanod a párodnak, ne késlekedj, a mai nap a legalkalmasabb erre, de ha üzletről tárgyalsz, ne lepődj meg, ha ügyfeled rád veti magát.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el