Napi horoszkóp: ma hajlamos lehetsz belemerülni az álmaidba - január 14.

2022.január.14.

A hét utolsó munkanapján a Hold az Ikrek jegyében nyüzsög, de a Vízöntő-Merkúr megkezdi retrográd menetét, ami február 3-ig tart. Mivel a Merkúr uralja a kommunikációt, a tárgyalást, a kereskedelmet, a szerződéseket és a rövidebb utazásokat, ezeken a területeken kezelhetetlenné válhatnak a dolgok. A Merkúr, a kereskedők istene az elkövetkező időszakban a tolvajok istenévé válik. Ne csodálkozz, ha büntetőcédula érkezik a postán, de a műszaki berendezéseid sincsenek biztonságban. A Hold a reggeli órákban a Merkúrral és a Szaturnusszal jóindulatú fényszöget zár be: ontod az ötleteket, az agyad állandóan zsibong, a naptárad tele van, szívesen próbálsz ki új és érdekes dolgokat vagy valamilyen szabadidős tevékenységet, esetleg megismerkedsz a modern technológiával. De beszerezhetsz egy nagyobb teljesítményű számítógépet is. Ám az esti órákban, amikor a Neptunusz támadja a Holdat, könnyen elterelődik a figyelmed, és hajlamos lehetsz belemerülni az álmaidba.

hori0306
Napi horoszkóp: január 14.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel nem csak a Vénusz, ha nem már a Merkúr is hátramenetben van, rokon, kolléga vagy az exed meglepetést tartogat számodra, de ne akarj ezer dolgot elintézni.

Bika (04. 21-05. 20.) A friss levegő segít rendszerezni a gondolataidat, a nap első fele vásárlásra is alkalmas, de az már nem tartozik a tervedhez, hogy leidd magad a barátnőddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a kommunikáció élvez előnyt, de hagyj több időt az utazásra, késésekre számíthatsz, s mivel kissé szétszórt vagy, figyelj oda, hová teszed el a dolgaidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem az számít, hogy mit pletykálnak a rokonaid, hanem az, hogy hogyan kezeled a rosszindulatot: szenvedhetsz egy kicsit, de inkább vállald a konfrontációt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A barátokkal és kollégákkal való ötletroham támogatást élvez, ha elhagyod a megszokott gondolkodási sémákat, s nyitott vagy az eredeti megoldásokra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fontos, hogy ne tudjanak sarokba szorítani szakmai kérdésekkel, de ne csinálj mindenből túl nagy ügyet, a pároddal élni pedig még mindig jobb, mint nélküle.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Reggel kitűnő döntéseket hozhatsz, de tölts néhány órát a szabadban, partnered remek társad lesz ebben, csak a gyermekeidnek tett ígéretedről se feledkezz meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd magad megkopasztani, de valószínű, hogy menekülni akarsz a pénzügyekkel és az üzlettel kapcsolatos teendők elől, és elbújni a könyveid közé.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Partnered vagy a családod örülne, ha segítő kezet nyújtanál számukra; tárt karokkal fogadnak, de ne csűrd-csavard a szavakat, mondd el őszintén, amit gondolsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel az Ikrek-Hold szeret kimozdulni, azért mellőzd a túl könnyű ruházatot, de amit a vállaid és karjaid erősítéséért teszel, az duplán jótékony hatással bír.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel híres vagy arról, hogy remekül tudod beszéltetni az embereket, ma könnyen boldogulsz a közösségi média és a kommunikáció területén.

Halak (02. 20-03. 20.) Itt van az ideje, hogy rendbe szedd a könyvespolcot, de tartsd távol magad mindentől, ami felidegesíthet, hogy az esti órákban feltölthesd spirituális elemeidet

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el