Napi horoszkóp: Ma érzelmeid hevesek lesznek - január 15.

2022.január.15.

A kora reggeli órákban az Ikrek-Hold szembenállása a Marssal felszíthatja párkapcsolatodban a szenvedélyt, de a temperamentum-kitörés megronthatja a boldogságotokat. Ne vitatkozz a szomszéddal, de védekezz a görög ABC legaggasztóbb betűjével jelölt fertőzés ellen: ügyelj arra, hogy a maszk jól tapadjon az orrodhoz. Talán nem leszel túl dögös, de mindenképpen véd. A nap első felében a traccspartik, a telefonhívások és az információcserék élveznek elsőbbséget, az oktatás és a képzés területén pedig legalább két lépéssel a többiek előtt jársz. A főzés, a mosás és a házimunka várhat még délutánig, amikor a Hold már átúszik a Rák jegyébe.

Napi horoszkóp: január 15.
Napi horoszkóp: január 15.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmeid hevesek lesznek, de érdemes több projektet futtatnod, a nap második felében viszont bebizonyíthatod a családnak, hogy a konyhában is feltalálod magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megpróbálod a szőnyeg alá söpörni a dolgokat, abból nem lesz hasznod, délután viszont már arra vágysz, hogy tartozz valahová és legyenek gyökereid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel erősítsd meg a karizmaidat, vizsgáld meg, melyik adottságod nincs kibontakoztatva - pénzügyi problémáid is felszínre kerülnek, de mindent megoldasz.

Rák (06. 22-07. 22.) Valamelyik kommunikációs eszközödet ki kell cserélni, később viszont a női csábítás teljes eszköztárát bevetheted, s végtelen gyengédségeddel segíthetsz szüleiden.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt szentelj időt a barátnődre, ha már egyszer találkozót beszéltetek meg, de a nap második felében igyekezz elszakadni minden külső nyomástól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma meg kell küzdened olyan problémákkal, amelyekről úgy gondoltad, hogy végleg kiküszöböltél, este viszont derítsétek fel a barátnőddel a város legjobb éttermét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mobil jó találmány, főleg arra találták ki, hogy bárhol elérhető legyél, de jót fog tenni, ha mindig az ösztönöd és az értelmed keveréke szerint cselekszel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld a kockázatokat, mert az Ikrek-Holdra délelőtt nem éppen az anyagi megfontoltság jellemző: a szerencse ma ahhoz szegődik, akinek úgyis fut a szekere.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha felül kell vizsgálnod üzleti tervedet, amelybe a párodnak is van beleszólási joga, engedd szabadjára a fantáziádat, de ne lepődj meg, ha szeretteid ma fukarok.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ülőmunkát végzel, mozognod kell, hogy érezd, tested is van, de érzékenységed, vidámságod és szerető gondoskodásod a nap második felében ragályos.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beszélj meg randevút a szeretett lénnyel, de a nap második felében vess véget minden nehéz helyzetnek, és végre pihend ki a stresszes hétköznapokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Érzelmi, családi életed délelőtt nem mondható stabilnak, ami bizonytalanságot okozhat, de mentőangyalként egy fészekrakó típust teljesen elbűvölhetsz.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről