Napi horoszkóp: ma átértékelhetsz bizonyos dolgokat - január 17.

2022.január.17.

A hét első munkanapján a Rák-Hold és a Halak-Neptunusz közti trigon fényszög a nap első felében aktív képzelőerőt, empátiát és művészi érzéket ad ajándékba. Könnyen ráhangolódsz környezeted és szeretteid szükségleteire, de hajlamos lehetsz az álmodozásra. Az esti órákban viszont a Hold és a Plútó szembenállása szélsőséges érzelmeket gerjeszt, súlyos gátlásokat, szex- és ételfüggőséget, a várandós kismamáknál pedig vetélést okozhat. Éjszaka már érezhető a hajnalban egzakt Rák-telihold hatása: könnyű ingerültté és kedvetlenné válni, családi viták is előfordulhatnak, de ez a telihold felkészíthet néhány jelentős változásra szakmai vagy családi berkekben, amelyek talán eleinte félelmetesnek tűnnek. Átértékelhetsz bizonyos dolgokat, ami kellemetlen érzés, de szükséges. Döntésképtelenség esetén azonban adj időt magadnak bizonyos helyzetek újraértékelésére.

Napi horoszkóp: január 17.
Napi horoszkóp: január 17.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma vedd észre, amikor családod tagjai tesznek érted valamit, de ne követelőzz, és ha másokat hibáztatsz, biztos lehetsz benne, hogy ellenállásba ütközöl.

Bika (04. 21-05. 20.) Kényeztesd ínyencségekkel szeretteidet, de ha szeretnél elmondani valamit a párodnak, akkor bízol benne, ha valóban meghallgat, s nemcsak magára figyel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Manapság, amikor anyagi biztonságod megrendülhet, többre mehetsz, ha megszabadulsz attól a tévhittől, hogy a pénz egyenlő a biztonsággal és a hatalommal.

Rák (06. 22-07. 22.) Szélsőséges érzelem-megnyilvánulásaidat kínosnak érezheted, de este kettőn áll a vásár: két ember kell ahhoz, hogy házassági konfliktus, hatalmi harc alakuljon ki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha manipulatív, rosszindulatú, rokonokkal vagy munkatársakkal van dolgod, lehetőleg úgy oszd be a teendőidet, hogy a lehető legkevesebbet érintkezz velük.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed ugyan a pasid vagy barátnőd társaságát, de attól tartasz, hogy függőségbe kerülsz tőle, de azt is el kellene kerülnöd, hogy te hozz függő helyzetbe másokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az otthoni munkavégzés miatt azon sopánkodsz, ami a szigorítások miatt esetleg hiányozni fog, ez oda vezet, hogy csak nehezen tudod megszokni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha olyan üzleti ajánlatot kapsz, amely összeegyeztethető későbbi utazgatásaiddal, azért a rokonaiddal is beszélj telefonon erről a nagyszerű lehetőségről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmit ne vegyél meg azonnal, ne akarj megfelelni egy pénzes pasi elvárásainak, de ha van törzsvásárlói kártyád, figyeld a személyre szóló ajánlatokat!

Bak (12. 22-01. 20.) Jól indul egy kapcsolat, de félő, hogy mielőtt még valami komolyabb kisülhetne belőle, visszahúzódsz a védőpáncélod mögé, s esélyt sem adsz a pasinak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbáld elsimítani a családi és munkahelyi ellentéteket, azt viszont ne tűrd el, hogy egyesek némi manipulációval lélektani előnyt nyerjenek veled szemben.

Halak (02. 20-03. 20.) Kiélheted művészi adottságaidat, ám ha szenvedélyes találkára készülsz, azért ne te legyél a következő pillangó egy gátlástalan pasi lepkegyűjteményében.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő