Napi horoszkóp: ma konfliktusba keveredhetsz - január 18.

2022.január.18.

A Rák jegyében lévő telihold rögtön éjfél után világítja meg az égboltot, és ha ébren vagy, azon gondolkodsz, hogy nem akarod ígéretes pályádat holmi pasiügyek vagy a család miatt megszakítani. Reggel valószínűleg azt kívánod, bárcsak az ágyban maradtál volna, mert elkéshetsz a munkából, esetleg konfliktusba keveredsz szeretteiddel. A Bika jegyében lévő Uránusz újra előre halad: a pénzügyek várhatóan nem rendeződnek olyan gyorsan, mint ahogyan szeretnéd, ezért valamit korrigálnod kell. A Hold már reggel az Oroszlán jegyébe költözik és az esti órákban, amikor szembenállásba kerül a hátráló Vízöntő-Merkúrral, jobb, ha távol tartod magad a vitáktól és ezt az energiát a saját projektedre irányítod.

Napi horoszkóp: január 18.
Napi horoszkóp: január 18.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) A kapcsolataid kerülnek reflektorfénybe, barátaidtól elvárod a támogatást, s arra kényszerülsz, hogy eldöntsd, melyik kapcsolatod működik és melyik nem.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkával, anyagiakkal és a családdal kapcsolatban gondolni sok mindent lehet, kimondani annál kevesebbet, de szeretteidnek segítségre van szükségük.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gondolkodásod változékony, nem vagy annyira pontos az igazságot illetően: ingatag lehetsz, és ha üzleti ajánlatot kapsz, felületesen döntesz fontos kérdésben.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvakodj attól, hogy érzelmek hatására vásárolj, ám ha egy jómódú pasi elérhetetlen számodra, álmodban se gondolj érdekkapcsolatra és a pénzére se pályázz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatodban, barátságban képtelen vagy elviselni a cukkolást: ma nincs humorérzéked, de görcsösen ragaszkodsz méltóságod megőrzéséhez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma úgy érezheted, hogy a dolgok kicsúsznak a kezeid közül, ám ha félted az íróasztalodat, eszedbe se jusson visszautasítani a plusz munkát vagy a túlórázást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelemben vagy a munkádban olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyen javítani kell, de a kommunikációs zűrök miatt nem tudod, hogyan kezdj hozzá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakmai, családi és anyagi kapcsolataidban valami nincs rendben, valaki vizsgáztatni akar, és egy félreértett kifejezés vagy váratlan kiadás is problémát okozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A gyakorlatiasság nem erős oldalad, de olyan társat keresel, akivel szellemileg összhangban vagy, és akivel megoszthatod pénzügyi és utazási terveidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Megbízód, üzletfeled, akinek kifogása van, jó szándékát mutatja ki azzal, hogy fontos információkat ad számodra arra nézve, milyen irányban módosítsd termékedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sorozatos félreértéseitek és vitáitok ellenére a pároddal, kollégáddal vagy üzlettársaddal mindketten ráébredtek arra, hogy mennyire fontos számotokra a másik.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki a munkahelyeden vájkál a lelkedben, a párodtól hiába vársz vallomásra, de művészi vagy kreatív alkotásaidat ne rejtsd el a nagyközönség elől.

Ez is érdekelhet

A hőségben csak egy jeges kávé segíthet! Alessandra Ambrosio brazil topmodell is ezzel frissül fel

A hőségben csak egy jeges kávé segíthet! Alessandra Ambrosio brazil topmodell is ezzel frissül fel

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!