Napi horoszkóp: akár egy jó üzlet is bejöhet - január 25.

2022.január.25.

A Hold ma már a Skorpió jegyében halad, a Marssal és a Jupiterrel barátságos fényszöget alkotva, a Merkúrral és az Uránusszal viszont nem szívlelik egymást. A Halak-Jupiter érzékenységet, kreativitást és együttérzést ébreszt benned, egy jó üzlet is bejöhet, ám ha be akarod bizonyítani a párodnak, hogy mindenkinél jobban szereted, suttogj provokatív szavakat a fülébe és simogasd meg teste intim zónáit. A mai döntések tartós következményekkel járnak karriered és pénzügyeid alakulására, fordulópontot jelezhetnek a munkában is. Igyekezz megszerezni kollégáid támogatását és együttműködését, de ami a pénzügyeket illeti, nem lesz nehéz fenntartani az egészséges egyensúlyt bevételeid és kiadásaid között. Kapcsolataidban ne félj a változásoktól és a meglepetésektől, de őrizd meg higgadtságodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Élvezheted a puszta szex örömeit, de harciasabb vagy, mint valaha; megoldást találhatsz üzleti jellegű kérdéseidre, ám el kell fogadnod gazdag rokonod ajánlatát.

Bika (04. 21-05. 20.) Talán el sem tudod hinni, hogy ravaszkodás és manipulatív „játszma” nélkül is létezik férfi-nő kapcsolat, és hogy ezek nélkül is el tudod érni, amit akarsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem akarsz mások irányítása alatt dolgozni, inkább vállalod az önálló tevékenység irányításával járó kockázatot, de új munkát indíthatsz be, csak maradj őszinte.

Rák (06. 22-07. 22.) Kiküldetés közben mérd fel a pasi-felhozatalt, a párodból viszont jobb szerető válik, ha a szeretkezésen kívül néha a puszta szexre is megkapja a lehetőséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod szemrehányást tesz, hogy túlságosan ragaszkodsz a munkádhoz és túl keveset hozzá, s rájön, hogy érdeklődsz új kollégád (edzőpartnered) iránt.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szexuális ösztön és az intellektus keveredése gazdag képzeletet szül, de saját belső világodat csak azoknak mutasd meg, akiket bizalmasaidnak tekintesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nem csak saját szükségleteidre, hanem a szeretteidre is sokat költesz: ha nem akarnak becsapni, akkor szívesen adakozol, de szeretőd a pénzedre utazik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod romantikus programot tartogat számodra, tökéletes pillanat gátlásaid és a múlt traumáinak leküzdésére, de félrelépni nem igazán éri meg - lebukhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hogy némi biztonságérzethez juss, visszahúzódsz egy elszigetelt világba, de kerüld a sötét képzelgéseket, ne menekülj a valóság elől, mert átverhetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Energikus vagy mind a gondolataidban, mind a tetteidben, ami megóv a rossz döntésektől, de ma még az érdekcsoportosulásokat is képes vagy kihasználni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden ne legyél túl bizalmas senkivel, de némi anyagi elismerésben reménykedhetsz, azt viszont ne hagyd, hogy másoknak hatalma legyen feletted.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátságtól a szerelemig tartó út rövid, a pasid vagy egyik barátod, aki kitűnő üzletember, értékeli kreativitásodat, s megígéri, hogy a hónod alá nyúl.

Ez is érdekelhet

Meglepő oka van, miért csuklunk

Meglepő oka van, miért csuklunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói